MissVixen

2011-12-30
17:59:32

årskrönika 2011, del 1

JANUARI
Jag började året med att hjälpa min fina vän Linette att ordna 25års kalas för pojken hennes, blev riktigt lyckat!


Jag och Marcus tog en mys-tur ut till Nääs slott och fikadeFEBRUARI
I februari blev jag med page och storasyster hade inflyttningsfest i sin lägenhet

Jag var på after work några gånger och en av gångerna hamnade jag och dessa finingar på sticky=)

Och så fyllde jag år ocg fick min underbara onepiece av min underbara Marcus


MARS
I mars var jag på the Rover och drack öl och åt världens godaste hamburgare med Jonna och Karrolanna!

Jag plockade fram vårskorna

Och så åkte jag till Nääs igen och njöt av vårsolen med det här trollet och hennes mamma

Det åts även gott på briggen några gånger=)


(fortsättning följer...)

2011-12-30
09:21:54

fredag 30 december 2011

Det går inte riktigt att beskriva hur skönt det är att vakna av mig själv och inse att jag behöver gå till jobbet först den 9 januari! Och dag får jag äntligen träffa min Marcus igen, var ju snart två veckor sen vi sågs och jag är inte riktigt van vid det. Det kommer bli en bra fredag helt enkelt!

2011-12-29
19:45:37

Är du med Jonna?

Jonna, är du med på "the stars challange"? Kolla här så kör vi sen!2011-12-26
20:56:19

BLACK SWANH

Idag är jag trött som få efter juldagsfesten jag hade här hos mig igår. Det var roligt, men helt ärligt tror jag nog att det passar mig bättre om nån annan har fest. Blir ju en hel del plock efteråt! Jonas hade med sig en inflyttningspresent som jag tror att han hade hoppats att jag skulle hata, men helt ärligt så tror jag att jag gillar den! Den får stå på min bänk nu i alla fall! Tack Jonas =) Nu ska jag gå och lägga mig, annars vet jag inte hur jag ska orka att börja jobba klockan sju imorgon bitti...

 

2011-12-24
10:22:12

God Jul!

2011-12-23
22:32:37

Dan före dan

Ikväll har vi klätt granen så fint!

2011-12-20
21:27:15

att drömma sig bort

De senaste arbetsdagarna har segat sig fram som klister i väntan på lite julledighet. Snart så! Så trött som jag verit idag var länge sen jag var så jag bokade av zumban och gick över till Linette istället. Bra val för jag behövde prata av mig lite =)

Just nu sitter jag och dreglar över skor på henrycole.se. Jag hade inte tackat nej till några av dessa! Speciellt inte Lita spikes!


2011-12-19
20:24:09

Glögg

Vad gör man inte för att liva upp en måndagskväll som man rusar upp och ner till tvättstugan? Jo man dricker en kopp glögg såklart, vad annars! Jag verkar för övrigt ha fått dille på att fota vad jag dricker och lägga upp här, men det är nog bara en fas =)

image description

2011-12-14
19:25:38

förra helgen

Nu är det snart helg igen! Dagarna går så fort, särskillt nu innan jul när det är julpyssel både hemma och på jobbet och vi har haft fullt sjå med luciafirande med alla barn och familjer! Men forra helgen var så där riktigt fin, vi gjorde inget särskillt egentligen utan det var nog mest den där myskänslan som fanns hela tiden.

Vi åt pannkaksfrukost (igen), tände tredje ljuset, åt tacos och gick lång promenad. Det är fint att ha min Marcus här hos mig.
2011-12-14
19:18:11

målet

Alltså det går rätt bra med min korta målsättning. Målet var ju att få till något slags grundflås till mitt pass med min nya personliga tränare imorgon. Och egentligen kan jag väl inte påstå att jag har fått till någon kondition, men kroppen kommer inte få en chock när vi tränar imorgon i alla fall!

De senaste dagarna har träningen sett ut så här:
Söndag: Långpromenad
Måndag: cxworx 30min (typ corepass)
Tisdag: 55min zumba + 55min bodybalance
Onsdag: vila (om man inte räknar med storstädningen av lägenheten)

Det känns bra att vara igång och jag ser fram emot passet imorgon!


(fina Linköping)

2011-12-07
19:28:12

med risk för att bli tjatig...

Alltså det finns inte mycket som slår känslan efter ett träningspass! Körde spinning idag och det finns nog ingen träningsform som jag hatar så mycket som spinning under själva passet, men som känns så bra efteråt! Fortsatte med lite yoga och stretch här hemma. Nästa steg blir att sluta ladda upp med pepparkakor och brie innan träningen=)

2011-12-06
20:49:40

update

Ok, december månad kanske inte är bästa månaden att försöka hitta tillbaka till formen och flåset, men jag försöker så gott jag kan. Maten har jag inga problem med att äta bra, det har nästan aldrig varit mitt problem. Däremot allt jag stoppar i mig emellan de vanliga måltiderna är väl lite svårare... Tur att det bara är december en gång om året för hjälp vad gott det är med glögg och pepparkakor (gärna pepparkakor med lite brie på...) Men det går ändå! Iofs jäkligt långsamt, men det går!

Hur har det gått med träningen de här dagarna då...
Torsdag-Lördag: Vila
Söndag: Nybörjar yoga
Måndag: Zumba 1h + 20min stretch

Inte riktigt så mycket som jag planerat, men en liten bit på vägen iaf!