MissVixen

2009-10-26
09:32:14

redovisnings verkstaden

Ja, vad ska man säga... Det är ju inte så att jag kommer ifrån det, men jag vill verkligen inte göra mer i skolan nu! Sitter med min redovisning av det utvecklingsarbete jag genomfört under min VFU och det segar sig verkligen fram. Och sen tänker jag på att jag har ännu mer skrivande framför mig hela tiden fram till efter nyår, och dä känns det ju inte direkt mer uppmuntrande. För att se det positivt så vet jag iaf vad jag ska göra fram tills dess... Efteråt är det ju lite värre... Jag har inget jobb än, och de få tjänster som ligger ute söker alla i min klass och de andra klasserna som är mot förskola... Det är nog här problemet ligger egentligen. Jag har svårt att fokusera på det jag ska göra när stressen över att kanske bli arbetslös hänger över mig. Jag har aldrig ens tänkt att möjligheten till det finns för det har funnits så mycket jobb under hela min utbildning. Såklart är det nu det blir anställningsstopp överallt! Jäkligt frustrerande! Får hoppas på att det kan finnas lite vikariat och så att hacka sig fram på.

Men men, några positiva saker har jag ju iaf! Flytten närmar sig med stormsteg, och jag längtar nåt enormt! Jag har köpt mig en ny liten dator då min gamla verkligen gör sitt sista ryck nu. Hoppas bara jag hinner lägga över alla bilder och texter innan den dör=) Och så ska ju Jonna flytta till Göteborg igen så efter hennes flytt kan vi leka hur mycket vi vill!!!

Hoppas ni har det bra! Håll gärna ögon och öron öppna efter tjänster inom förskolan i Mölndal/Göteborg/Kungsbacka!

Pöss!

2009-10-24
16:59:27

gårkvällens
Jag hade en helt suverän kväll igår. Började med lite träning efter skolan och sen hem till Emma där vi hade en riktig tjejkväll med vin, middag och klädprovning. Sen bar det vidare till Anders som hade sin inflyttningsfest (nästan ett halvår efter flytten...) Var inte på festhumör på dagen, men med alla dessa trevliga återseenden av folk så gick det inte att ha annat än roligt! Mycket prat och sen vidare ut till exet för dans, dans, dans! Trodde jag inte saknat dessa människor så mycket, men uppenbarligen=) Hade den roligaste kvällen på länge!

Nu är det bara lite mer än en vecka tills vi får lägenheten! Jag längtar enormt mycket! Mölndal/Bifrost är det, så nu är jag nästan tillbaka där jag startade mitt liv här på västkusten!

Nu tillbaka till att bakisslappa i sängen=)

puss

2009-10-18
10:47:10

vi är med lägenhet!
Den 2:a novenber är den vår! Snabba ryck här, men jag tror faktiskt att det var ett kap. Iaf om man jämför med vad lägenheterna häromkring kostar, inte i Linköping =)
Har letat och letat efter bilder att visa på den, men eftersom vi köpt den ligger det ju inte kvar några bilder på hemnet.se, så ni får allt vänta tills den 2:a november. Kanske tilloch med tills efter den är målad, för just nu är den gul och grön... Passar inte riktigt mig...

Pöss på er!

2009-10-07
20:30:47

sjukling med köpstopp


Bilden har inget med inlägget att göra mer än att jag borde klippa till min lugg igen=)
Just nu sitter jag här och dricker äcklig panodil med svartvinbär/menthol smak, snyter mig och prutar näsan full av otrivin. De senaste dagarna har jag haft feber och huvudvärk och hade hoppats på att bli bättre, men icke sa nicke! I stället har jag överfallits av snor och halsont också! Jätteroligt! Verkligen! För jag har ju verklige tid att missa fler dagar av min VFU...

Vet inte om jag nämt det, men jag har köpstopp den här månaden, och det går riktigt bra! Jag har ju inte trott att jag handlar så mycket, men efter att jag räknade lite på det så insåg jag att jag hade helt fel! Så nu får jag bara handla mat och sånt som jag verkligen behöver! Typ febernedsättande tabletter och sånt. Ska nog ha mitt stopp en månad till med ett eventuellt undantag för att pas byxor då jag bara har ett par och en vaaaarm jacka. Jag fryser ju jämt!

Även fast jag legat nedbäddad nästan hela dagen så har jag gjort några vettiga saker. Jag har strykigt alla kläder jag tvättade i söndags, jag har skrivit om mitt CV igen och sökt två till tjänster, och så har jag köpt biljetter till Linköping i helgen så jag måste verkligen friskna till nu!

Natti på er!

2009-10-06
16:44:31

vampyr-romantik


Men vad nu?! Två inlägg på samma dag, det måste ju bli ett kors i taket för det=) I början av sommaren plöjde jag igenom hela Twilight-serien. Jag var helt frånvarande i ca två veckor och ville mest vara själv med mina böcker hela tiden. Jag hade verkligen inte tänkt se filmen, hade fått för mig att det var en töntig tonårsfilm med vampyrer... Men så hyrde jag och systeryster den och jag blev fast! Med mitt dåliga tålamod gick det ju inte att vänta på kommande filmer, utan jag köpte alla böcker och började från början igen. Nu har jag nästan läst klart Twilight för andra gången och ska ta mig igenom new moon också innan den kommer upp på bio. Jag läääängtar till november och att få se mina töntiga vampyrer igen. Jag är nog fortfarande lite tonåring ändå, för lite förälskad är jag allt i Edward och Carliste. Även i Eric i True Blood, men det är ju en helt annan täntig vampyrserie=)

Men trots att dessa böcker står i tonårshyllorna så rekomenderar jag dom skarpt! På engelska förstås, jag tycker ofta böcker förlorar lite i sina översättningar!

2009-10-06
11:01:54

tisdag 091006


Kan ni fatta! Vårt skrivbord är städat! Alla mina papper och småsaker ligger inte längre i en enda röra på skrivbordet så det är faktiskt lite trevligt att sitta vid datorn igen. Även resten av källaren är skinande ren, alla kläder tvättade, rena sängkläder och till och med ett nytvättat täcke! Jag hade alltså en riktig höststädning av vår lilla källare i söndags! Ser ni föresten på den andra bilden? Det komiska är att jag inte har tänkt på Marcus lilla staty innan, men den är faktiskt för rolig! Undra vart han fått den ifrån?

För övrigt så ska jag försöka bli bättre på updates här! Jag är ju inte alls bra på det! Tänkte skriva igår, men då var jag på så kasst humör så det hade inte blivit roligt alls. Och lite senare kollade vi på en hemsk dokumentär och jag grät så mycket att Marcus var nervös att jag skulle få migrän. Tror det dåliga humöret var en föraning av denna dagen. Känner mig febrig med huvudvärk och svullna bihålor så jag stannade hemma från VFUn. Dumt att missa kanske, men ännu dummare att gå dit och smitta ner personalen och barnen. För en gång skull är det nog inte från VFUn det kommer, utan det är nog Marcus som smittat mig.

Men jag ska faktiskt trotsa sjukan en liten stund för att åka in till stan och träffa min Jonna, är ju inte ofta hon är här så får passa på!

puss på er!