MissVixen

2008-07-21
20:23:45

Bowla är farligt!
Sommaren bara rusar fram och det känns som att höstterminen i skolan inte alls är särskillt långt borta... Som tur är verkar det som att vi får lite fina dagar nu framöver. Helgen ser ju helt fantastisk ut om man ska lita på SMHI. Får hoppas på att de har rätt eftersom hela syskonskaran Ekdahl ska vara i Göteborg då och gå på Iron Maiden konsert =)

Tiden går fort när man har roligt har jag hört, och det kan ju vara en av anledningarna till att det känns som att sommaren rusar förbi. Försöker göra små utflykter och hitta på så mycket som möjligt som förgyller tillvaron. Och den senaste veckan har jag varit helt grymt nöjd =)
I tisdags blev jag bjuden på picknick och det var jättemysigt trots det dåliga vädret! För det funkar faktiskt ganska bra att ha picknick på mitt golv också =) I fredags åts det tacopaj med linette, Sonny och Marcus hemma hos linette och i lördags åkta vi iväg till Borås djurpark.

Fiiint lejon!!!


Bowlade i lördags och åter igen har jag bevisat att jag är helt värdelös på det! Men det är roligt! Kastade bara klotet bakåt en gång och halkade bara på banan två gånger =) De två fallen resulterade i att vänsterknät svullnade upp och fick världens blåmärke, högerknät blev blått och jag sträckte nån muskel i ena skinkan. Starkt jobbat av mig kan man tycka!!!

     Blåmärkena ser inte så stora ut på bild, men tro mig! De är blågula och gör sviiinont!

I söndags tog jag och Marcus en liten promenad på närmare tre timmar! Blev lite längre än vad vi trott så det blev lite stressigt att hinna möta upp Mia o co på kvällen för bio. Hancock blev det, Will Smiths nya. Det var faktiskt ganska rolig!

Nu har jag tröttat ut er med tråkig läsning länge nog!

pussokram!

2008-07-14
10:09:01

Trots bitterhet ...
Trots bitterhet över att jag var tvungen att åka hem från lägret tidigare och att jag missade ledarfesten har jag haft några riktigt bra dagar!

I torsdags blev det grill hos Mackan i partille, i fredags gick jag på Winnerbäck konsert med Mia och Magnus och i lördags spelades det Wii hemma hos Linette! Det är skönt att man kan känna att det är sommar även fast man jobbar =)

En helt fanstastiskt god förrätt som Mackan fixade när han, jag, Linette o Sonny grillade i torsdags


Magnus och Mia på konserten i fredags. Winnerbäck var bra som vanligt, men jag såg ovanligt lite av scenen den här konserten.


En av skymtarna jag fick av scenen


pussokram

2008-07-14
09:54:45

för er som inte redan vet...
... så är adressen till vår förening som anordnar leklägret http://www.fsslager.se/

Kolla gärna in så kanske du blir sugen på att åka nästa år =)

2008-07-12
10:55:02

leklägret 2008
Som jag skrev sist så var årets lekläger helt underbart! Man får så mycket tillbaka när man jobbar med människor som har olika utevecklingsstörningar. Jag stod i köket och hade skoj med mitt crew, men jag saknade ändå att vara ute mer bland gästerna. De är ju så underbara!!!

Här är min stora kärlek =) Svårt att inte tycka om honom !


Delar av foket jag stod i köket med


Tranås räddningstjänst kom och hälsade på. Gästerna fick till och med åka ett varv i kranen om de ville=)


Nu är lägret slut för alla och inte bara mig. Är märkligt att det går så fort varje år.

Får se fram emot ett lika bra läger nästa år!

pussokram!

2008-07-09
22:08:22

back in town
Nu är jag hemma igen! Eller rättare sagt, jag kom hem igår kväll, men då var jag i koma tillstånd och tröttheten sitter fortfarande i så uppdatering kommer en annan dag.

Just nu har jag jobb och många andra trevliga saker att se fram emot =)

Bilder kommer när jag har återhämtat mig. Det jag kan säga är att jag har haft det helt underbart på leklägret trots att jag är helt sönderarbetad! Saknar alla redan och stör mig enormt på att jag var tvungen att åka hem tidigare för jobb och på att jag missar ledarfesten på lördag!

pussokram o gonatt!

2008-07-01
19:15:59

veckan som var... och lite till
Denna gången blir det en sammanfattning av träningen förra veckan och början av denna. Svårt att få rutiner på träningen under sommaren när man inte har några rutiner alls =)

Här är jag i träningstagen hemma i Linköping! Det är verkligen guld att bo så nära vidingsjöskogen med alla motionsspår!
Detär något som jag verkligen saknar!

Tisdag: Jag drog med mamma ut och joggade. Mamma har inte sprungit förut så båda var väl lite tveksamma till hur det skulle gå, men det gick verkligen kanonbra för henne!!! Jag ska aldrig mer tänka att gympa inte ger nån kondis =) För mig gick det lätt som en plätt också! Älskar verkligen att springa i den skogen!
När vi kom tillbaka hem la jag mig på köksgolvet och gjorde situps och armhävningar.Måndag: Tillbaka i götet och joggade 6,6 km här nere på mossen! Jag sprang med Johan och det är verkligen så mycket lättare när man springer med någon! Hade jag varit själv hade jag nog lagt av efter 2,2 km trots att jag hade massor med ork kvar!

Det var den lilla träningen jag har gjort det senaste. Får se hur det blir nu i veckan när jag är på läger. Förhoppningsvis hinner jag med lite promenader iaf.

pussokram