MissVixen

2008-10-31
16:16:25

vad hände med denna vecka?!
Kan inte riktigt släppa att det redan är Fredag! Vad hände med veckan? Antar att det är att jag har haft en lugn men rolig vecka som den gått så fort. Den enda ansträngning jag utsatt min hjärna för är att skriva respons på en uppsats inför examinationsseminariet vi hade igår. För övrigt blev jag godkänd, om det blir ett VG får jag inte veta fören om tre veckor. Är snart klar med min tvätt här hemma och sen blir det träning. Nu ska jag ha en lika lugn helg som denna fredag har varit.

2008-10-29
11:27:18

så roligt!
Igår gjorde jag nåt jättekul! Camilla i min klass bjöd med mig och en annan tjej till The Studio där vi bliv sminkade, fick håret fixat och blev fotograferade. Jättekul var det!
Så här blev några av bilderna:Lite ego-bolder måste man ju få visa ibland=)

u ska jag skriva opponering till examinationen som är imorgon. Hoppas jag inte blir sågad av hon som ska opponera på min rapport!

Kram på er!

2008-10-22
20:06:05

lite tentaflykt
Föresten, jag har ju klippt mig! Lena tog en bild på mig i lördags som visar lite hur det ser ut iaf. Min nya fina kjol är med på bilden också=) Mycket nöjd är jag!

Nu är det väl dax att göra som pappa säger... Jobba vidare!!! Inte för att jag är särskillt orolig egentligen, har hela dagen imorgon på mig också, men det är ju så sjuuuukt tråkigt så det vore ju trevlig att bli lite mer klar ikväll.

kram på er!

2008-10-22
11:28:23

irriterande
Denna vecka har vi haft tid för att skriva rapporten efter vår VFU. Kan ju inte direkt påstå att jag varit särskillt fokuserad måndag och tisdag. Det är ju det här med att komma igång lixom, sen går det ju bra! Min plan var då att jag skulle sitta i skolan och skriva idag för här finns det inte så mycket annat att göra, men det tog 1 timme att ens hitta nån stans att sitta och efter det har det tagit  30 minuter att få den jäkla USB porten att funka!!! Gah!! Man blir irriterad för mindre! Nu ska jag iaf sätta igång med mitt skrivande och hoppas att jag hinner bli relativt klar idag. Jag har ju ändå 4½ h på mig innan jag ska möta upp några i klassen för att gå igenom sånt vi hakat upp oss på. Blir det som jag tänkt så har jag morgondagen på mig att finputsa. Aja, dax att börja!

2008-10-17
08:45:15

så jäkla fint

Höstens finaste morgon tror jag minsann att det är idag! 3 grader stod termometern på när jag och mamma åt frukost förut och det är frost på taket till Fysiken! Underbart! Hoppas dagen blir lika fin den med! Idag ska jag tillbaka till skolan. Mina 2 veckors VFU är redan slut... lite tråkigt, men jag ska ju ut igen om några veckor!
Dagens planering är: skola, lunch med mamma, hem en sväng och bowling ikväll! kul!
Hoppas ni får en bra fredag!

pussokram