MissVixen

2011-05-28
11:34:16

efter en vecka...

Jag vet inte om det är detoxen eller bara det att jag har tagit tag i de bitar av mitt liv som jag inte trivs med, men jag är pigg! Från att ha gått i en konstant trötthetsdimma lääänge nu så har jag både igår och idag kännt mig full av energi. Igår kunde jag läsa böcker på jobbet i 20 minuter (!) utan att nicka till hela tiden, det var länge sen det=)

Förra våren vi detoxade så blev jag enormt trött och illamående med huvudvärk de första dagarna. Sen gick det över till den energin jag känner nu där jag kunde sova hela nätterna och vakna utvilad. Den här gången har jag fått lite huvudvärk, men det har inte varit farligt alls. Och så har jag kännt av att jag uteslutit mycket kolhydrater. Äter inget socker, vete eller växter som vuxit under jord. Det enda sockret jag får i mig kommer från frukt, vilket jag inte åt under förra detoxen.

Det jag har ätit under första veckan är banan och nån mer frukt + lite naturell yoghurt till frukost. Igår och idag har jag druckit smoothie gjord på jordgubbar, banan och cocosvatten. MUMS! Till lunch har jag till exempel ätit sallad med kikärtor och fetaost eller kycklingfile med grönsaker. Liknande till middag. Jag har uteslutit kaffe, mjölk, te (utom ört-te) och sötade drycker helt. Det jag har druckit är vatten i mängder! Citronerna går åt här hemma för att smaksätta vattnet.

En anledning till att jag är piggare kan säkert vara att det var länge sen jag åt så mycket grönsaker och frukt, kanske helt enkelt har haft brist på nåt. Och det är ju rätt logiskt att man sover bättre när man tar bort socker och koffein. Jag hoppas den här energin håller i sig! Snart ska jag till läkaren med för att kolla upp mitt knä och varför jag blir sjuk så fort jag tränar. Är trött på att få hosta i flera dagar efter ett träningspass!

2011-05-22
22:37:18

detox!

Nej vet ni vad, nu har jag förfallit helt igen så nu är det läge för en detox igen!
Kör inte riktigt samma koncept so förra våren, men finns endel likheter i den här varianten som med den förra. Återkommer med hur upplägget är och hur det går.
Nu sängen! Natti!

2011-05-21
12:18:58

finaste fyllde år
Hipp Hipp Hurra för världens finaste Marcus... igår!
Igår fyllde kärleken 25år och vi firade med Göteborgs godaste hamburgare på The Rover och öl!
Det var en fin kväll!

2011-05-21
12:12:52

hmmm...

... tantvarning?
Jag bakar småkakor och sitter i facineras av hur fantastiskt fin hortensia vi har på bordet!
Ps. Mamma och resten av alla som var med på present, den här blomman var från er. DS

2011-05-18
19:21:37

fein i håret


Det är jag och min page ett tag till! Ville bara säga att min frisör är grym!

puss

2011-05-16
21:42:13

så här tänker jag...


Nu vet jag inte vad jag gjorde... Skulle ta bort två inlägg som jag testade att skicka från mobilen, så råkade jag ta bort de två senaste vanliga inläggen... Ibland blir det inte som man tänker sig...

Ikväll är jag gräsänka så jag har passat på att ringa runt till familjen vilket var allt för länge sen. Det är mysigt att höra från alla som jat tänker så mycket på. Jag har även passat på att ha det helt tyst omkring mig utan både tv eller musik och sjunkigt långt ner i soffan och bara slappnat av. Att bara andas är något jag måste bli bättre på! Särskilt efter en sån här dag då alla varit lite konstiga på jobbet... Undra vad det beror på när alla är på skumt humör samtidigt...

Som många nog har hört eller börjat gissa sig till så saknar jag Linköping! Efter månader av grubblerier och funderingar så har det börja landa i mig vad jag faktiskt behöver göra. Och det var lite som en tyngd släppte från bröstet när jag vågade ta beslutet att jag ska flytta hem. Ja med 99% säkerhet så kan jag säga att jag ska flytta upp till Linköping igen efter semestern. Samtidigt som jag blev lättad av beslutet så får jag panik lite då och då... En flytt upp till Linköping innebär att jag måste flytta ifrån min fina Marcus, min kärlek! Men folk har klarat av långdistansförhållanden förut och jag tror och hoppas att även vi ska göra det. Vi vet inte alls vad vi har framför oss men jag vet att det här är något jag måste göra för mig! Och jag har Marcus fulla stöd!

2011-05-02
21:24:18

påsk x 3

Lite bilder från en fin påsk! Lite sent men vad gör det =)