MissVixen

2009-12-30
17:41:48

kan det bli mycket bättre nu?


Jag vet inte om jag kan be om så mycket mer nu! Jag fick en vit jul, och det verkar som att det ska vara kallt och klart imorgon. Perfekt för en nyårsafton! Idag har jag suttit i skolan (trodde jag aldrig skulle hända dagen innan nyår...) hela dagen och filat på uppsatsen så kvällen går till att städa inför morgondagen. Allt för att få en sovmorgon och inte behöva stressa imorgon!

Nyårsafton består alltså av trerätters middag med gott vin tillsammans med ett gäng trevliga prickar. Efter middagen åker vi vidare till en större fest för att fira in det nya året ordentligt=)

Hinner jag inte skriva något så hoppas jag att ni alla får ett riktigt bra slutt på 2009!

pusspuss

2009-12-25
13:08:24

en vit jul


Äntligen hemma i Linköping! Och äntligen en vit jul! Det var flera år sen det var snö på julafton tror jag! Det brukar bara vara slask eller helt grönt. Julen har nästan sett ut som den brukar här hemma och det är fantastisk skönt att göra nåt annat än att skriva uppsats! Men jag saknar Marcus, hade varit mydigt om han var här också.

Ikväll blir det juldagsfest hon Jonas som vanligt och imorgon blir det fika med vänner jag inte träffat på lääänge!

God Jul, eller man kanske säger God Fortsättning nu=)
   

puss på er!

2009-12-21
15:06:09

en stund att andas


Snön har vräkt ner i två dagar nu och det är helt vitt och kallt ute. Av någon konstig anledning känns allt lite lättare när min värld är vit. Annars så kan det ju vara så att den känslan av lättnad som börjar sprida sig beror på att jag har en ledig eftermiddag för första gången på läääänge. Uppsatsen är skickad till handledaren så vi får inte göra mer på den innan vi har haft möte med henne imorgon. Så just nu njuter jag av att vara själv och ha adventsljusstaken jag fick av mamma tänd. Alla fyra ljus brinner, och det är lite svårt att förstå fjärde advent redan har varit. Hela december har försvunnit i nå uppsatsdimma.

Men det är ju faktiskt så att jag kommer ha hela sex dagar då jag ska försöka att inte tänka på uppsatsen alls! I jul vill jag slappna av, och sen ska vi bara justera småsaker onsdagen innan nyår. Efter det får den vara som den är, för mer kan vi inte prestera. Men jag är nöjd! Tror faktiskt att den kommer bli riktigt bra!

En annan anledning till att jag är lite lugnare nu är att Marcus och jag pratade ordentligt igår, första gången på länge. Även bra förhållanden har sina svackor, och det senaste har det varit en del irritationer. Men ett tecken på en bra relation är väl kanske att man faktiskt kan lösa sådana situationer?

Nu ska jag bara andas lite och njuta av att allt känns lite lättare igen.


2009-12-19
19:29:27

evighetsprojekt
Den senaste månaden (tror det är mer än så...) så har jag varit omgiven av evighetsprojekt! Köket är rivet och ett nytt är på gång. Uppsatsen som tar all min tid och kraft börjar så sakterligen ta form, och det är verkligen på tiden eftersom jag åker till linköping över julen. Hemmet ser ut som ett kaos, så städningen känns ogjord varje dag då det hela tiden kommer fram nytt damm från gömmorna jag missat., Allt detta i kombination av att mitt hem består av två personer som har aldeles för mycket att göra, men aldeles för lite motivatin och ork gör att humöret är på ständig nedgång. Stackars Marcus gör inte många rätt nu, men det gör säkerligen inte jag heller enligt honom. Som tur är så är han ju underbar ändå (oftast iaf...)

Det som är tur i det hela är att min uppsats faktiskt snart är klar! Och snart så börjar jag jobba så då kommer jag inte vara fattig jämt! Och när jag jobbar kommer vi ha råd att göra iordning ännu mer så då kommer kaoset försvinna snart det med. Jag får tänka framåt helt enkelt! Snart så, snart så stannar allt upp lite. Snart börjar jag ett nytt kapitel i livet som utbildad med fast jobb! Snart så fyller jag 25 och då ska det firas! Och aldeles snart så är det jul och jag får åka hem till mitt Linköping! Hem till min familj! Hem helt enkelt!

Jag längtar!

2009-12-10
22:14:28

pennybridge


Bild från sommaren, men det är personerna på bilden som står som huvudpersoner denna helg! De och några till, för imorgon bär det av till Örebro där syskonen Ekdahl ska hänga, vi ska se på Hannas konsert Winnerbäck<3 på lördag, lunch med farmor, julmys hos Malin o Staffan. Ja, det är helt enkelt ett bälbehövt avbrott i mitt uppsatsskrivande.

Ses efter helgen!