MissVixen

2008-02-28
23:28:17

världens bästa födelsedag
Jag har haft en helt fantastiskt bra födelsedag! Varit igång sen kl 8 imorse och de sista vännerna gick nu. Kommer somna gott nu.

Natti

2008-02-28
08:40:40

ja må jag leva

blommorJa alla som känner mig kommer hålla med mig i det här uttalandet. Jag blir extremt barnslig när det vankas födelsedag. Inte bara på min, men framförallt då! Det ska firas och man ska umgås och alla ska gärna veta om att jag fyller =) Så nu vet ni, idag fyller jag 23 år!!!

Måste till affären och köpa lite gott att ha till kladdkakorna och sen vid tio kommer de första hit. De kommer för att vi ska skriva på vårt projektarbete, men varför inte fira lite samtidig lixom =)

Jag sjunger för mig själv... lalalalala

Ja må jag leva, ja må jag leva, ja må jag leva ut i hundrade år. Ja visst ska jag leva, ja visst ska jag leva, ja visst ska jag leva ut i hundrade år!
HURRA! HURRA! HURRA!

Pussokram

2008-02-27
14:33:46

illamående
Nu mår jag faktiskt lite illa.... Men det är helt och hållet självförvållat. Har bakat tre kladdkakor tills imorgon och då har jag ju smakat på smeten alla tre gångerna.... Dumt! Jag äter u så sällan socker nu för tiden så min kropp är väl helt i chock nu efter all smet =)
Sk agå ner och träna så kanske chocken lägger sig. Blir ju lite kalas här imorgon eftersom jag fyller år.  Problemet är bara att jag inte vet vilka som kommer så vet inte om alla kladdkakorna behövs... annars blir det bara till att slänga imorgon kväll.
Ska till Linette redan ikväll och fira våran födelsedag en dag för tidigt. Vi har sällan tid att ses på självaste dagen, men en dag innan duger lika bra det.
Nu ska jag ta med mig mitt illamående och gå ner till fysiken! Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

pussokram!