MissVixen

2009-11-30
21:44:55

ÄNTLIGEN...


... fick jag se "New Moon" på bio! Trodde jag skulle bli besviken eftersom jag läst boken, men de har faktiskt lyckats fantastiskt bra! Facinerande hur man kan bli så fast i en serie av filmer/böcker! Det är verkligen en vacker berättelse om kärlek, lust, längtan och svartsjuka.  Skulle det här med Marcus inte hålla så vet jag vem jag ska gifta mig med iaf =)

2009-11-29
20:58:52

1:a advent


Haft en supermysig helg! Mamma har varit här sen i fredags, så igår va vi på IKEA och köpte gardiner mm så det fixade vi med igår och idag. Vi har varit ute och ätit och gått på Jul på Liseberg med. Tror allt att lite adventsstämmning börjar infinna sig! Särskillt nu efter Lieseberg och lite fika hos Marcus farmor och farfar. Har städat här ikväll ochså och pyntat klart inför advent så jag känner mig nöjd! Nu väntar varma mackor och lite av Marcus hemmagjorda glögg från förra året. Den kommer jag somna gott på=) Hoppas alla har haft en mysig första advent!

Här kommer lite bilder från dagen, jag har ju äntligen fått tillbaka min kamera som jag glömde i Linköping sist.
   

o glöm inte skriva här nu...

puss puss

2009-11-23
15:41:18

vilka är ni?

Det här är verkligen en jätteliten blogg, och tanken har aldrig varit att den ska bli större heller. Men jag är ju en nyfiken prick, så kan inte ni få som är inne och läser skriva en kommentar så jag får veta vilka det är? Jag vet ju bara om två-tre stycken som läser, men statistiken säger att det är fler, så visa er nu=)

2009-11-21
11:21:33

surt salt sött beskt


Jag vet verkligen inte vart jag har hittat den här bilden, men jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den=) Min humor är uppenbarligen inte som alla andras, för det är ingen som kan se det roliga med den förutom jag. Kan va så att syss nappar, hon är ju lika konstig som jag!

Hos mig är allt väldigt blandat för tillfället. Den senaste veckan har jag varit helt grå i ansiktet av trötthet, för att vi inte hittat ett arbetslag att undersöka till examensuppsatsen, men det löste sig igår så Camilla och jag satt typ och sov på ett café i Frölunda på eftermiddagen bara för vi var så lättade. En annan anledning att jag är lite mer avslappnad är flytten! Det går inte riktigt att beskriva hur skönt det är att bo bara jag och Marcus! Det är ju så här vi har velat ha det från början! Och så verkar det som att jobbiten är löst. Jag vågar inte säga för mycket, utan återkommer när allt är klart! Så jag har helt enkelt mycket att vara glad över och mycket som har ordnat sig till det bästa! Det enda som tynger ner nu är att det är många som är så sjuka just nu, och när det är deras hjärtan så känns det inte alls bra! Men jag håller mina tummar så hårt jag kan för att de ska friskna till snart igen!

Nu måste jag göra mig iordning och ta en promenad till Mölndals centrum. Ska se om jag hittar nån present till Camilla och Johan. Ikväll ska vi på inflyttningsfest/födelsedagskalas hos dom i deras nya hus i Fjärås. Hoppas på en bra kväll!

2009-11-17
20:05:07

drömmer mig bort...


Ikväll har "New Moon" premiär i Stockholm, och jag hade mer än gärna varit där! Jag läser den på nytt nu bara för att ha den i minnet. Risken är att mina förväntningar är lite väl höga, jag tycker ju att böckerna är helt fantastiskt bra!

Men nu får jag tydligen inte sitta här mer, bordet ska dukas och efter maten måste jag fortsätta med pluggandet.

Ps. det går framåt på arbetsfronten, har jag tur så har jag ett jobb när jag är klar med skolan. Ds.

Update: Tydligen vorde jag sänka mina förväntningar, för de som läst boken tycker tydligen att det är mycket som inte stämmer... Men det räknar jag egentligen med, för det var ju likadant med "Twilight".

2009-11-06
21:21:18

the show must go onDet har varit så tomt på bilder här ett tag så jag slänger in en giganisk ego-bild!
Vi har slitigt hela veckan med att få iordning i lägenheten och imorgon är det bara ett varv färg kvar som ska på i sovrummet och städning, sen är det klart för inflyttning på söndag. Resten av dagen imorgon går till att packa klart och kalas för Marcus bror som fyller år. Är helt energilös för tillfället så ligger själv i sängen och kollar på Idol. Måste väl erkänna att jag blir lite småförälskad i Idol-Erik så fort han sjunger! Att den lilla människan kan ha så mycket röst! Jag kommer seriöst gå ut i strejk om nån annan än han vinner finalen i år!

Go Eric Go!

2009-11-03
22:17:31

renovering
Grejjar i lägenheten hela veckan lång=) Nån som vill hjälpa till att måla torsdag och fredag?

natti

2009-11-01
14:31:53

inte många knop
Klockan är halv tre och jag har inte gjort mer än att tittat på reprisen av Idol som jag missade i fredags och ätit en väldigt sen frukost. Att gå ut tre gånger under loppet av två veckor är verkligen inte min grej känner jag. Förra fredagen var fantastiskt kul och denna fredag var i samma klass, men gårkvällen var mest meningslös faktiskt. Det var roligt fram tills att vi skulle in till stan, som det så ofta är men sen hade jag lika gärna kunnat åka hem!

Men nu är jag alltså färdigdansad för några månader känns det som! Blir till att satsa på lägenheten nu=) Imorgon börjar vi med målningen och till helgen blir det flytt! Underbart!

Kvar på To Do - listan idag är:
* Handla! Ska baka dumle-kakor till min VFU-plats eftersom det är min sista dag imorgon
* Slå in paket till Elisabeth och Linda på min VFU-avdelning! Har varit där 2 år nu! Tråkigt att jag inte ska vara där nåt mer!
*Gå igenom det som skrivits till juridikseminariet, se om jag kan bidra med något.
*Packa! Vi ska köra lite varje dag i veckan nu så det inte blir så mycket till helgen
*Lägga över allt viktigt från gamla datorn till den nya. Rädda det som räddas kan innan den dör helt.
*Lägga upp lite saker på blocket

Det kanske är dax att ta tag i den här dagen nu!

Pöss!