MissVixen

2012-05-29
21:08:02

long time no see

Jag är rätt dålig på att skriva här nu märker jag. Det saknar verkligen inte saker att skriva om men lusten att skriva finns inte riktigt där. Just nu försöker jag ta vara på varenda ögonblick, för den här tiden på året är fantastisk! Jenny och jag går och går och går runt ån och för det mesta är det helt fantastiskt fint! Vi är sjukt taggade att få bort våra kilon och det går nedåt (även om det går jäkligt sakta för min del...) Jag har börjat inse att jag nog får vänta tills nästa sommar innan jag är tillbaka i den formen jag trivs i, men det gör inte så mycket, så länge jag inte ger upp =)

Bilderna är på min underbara nya tröja=)

image description

2012-05-13
10:24:08

malin hjärtar söndag

Alltså det här med söndagar är ju bara underbart! Äta långfrukost och sen ta förmidgaskaffen samtidigt som man läser ikapp alla favoritbloggar i soffan. Underbart! Dagens knas är att jag har lyckats dra på mig ännu ett ryggskott och det komiska i det hela är att jag fått det av alla promenader! Vem trodde att man kunde få ryggskott av att promenera lixom =) Därför har mina powerwalks fått vila lite och istället blkir det mycket stretch och lååångsamma korta promenader.

Jag måste verkligen sett sjukt rolig ut igår när jag gick till Jenka. Vi var ute på en morgon promenad och efter den började jag känna mig liite stel. Jag gick hem och åt frukost och duschade och var på väg till henne igen och gick på i raskt tempo som vanligt. När jag kom fram till drottningbron drog varenda muskel i hela ländryggen och benen ihop sig och vartenda steg gjorde sjukt ont. Måste sett ut som jag fått akut diarré eller nåt, men jag lyckades tillslut ta mig hem till henne =)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och stretcha lite till, känns som man tränat ett hårt pass på gymmet när musklerna är så spända.

image description

2012-05-07
22:16:59

att ha landat

Vad det är skönt att bara ta sig tid för sig själv ibland! Trots att det mest har hänt roliga saker det senaste så har jag varit igång hela tiden så det var skönt att inte ha något planerat alls helgen som var. Sova länge och bara göra spontana saker som är bra för själen. Jag och Jenka har börjat gå med! Det blir nästan en promenad runt ån varje kväll och det är så skönt att röra på fläsket igen! Lunginflammationen körde verkligen konditionen i botten, men jag känner redan nu att jag börjar komma igen efter alla powerwalks =) Bara att fortsätta!

image description

2012-05-06
11:19:18

den här våren!

Trots att det är lite kallt så är den här våren helt magisk!
Alla bilder är tagna runt Stångån och jag tror att den promenadsträckan är en av Linköpings finaste platser!

2012-05-04
21:03:41

en sån där fredag =)

OBS! Varning vör fredagsdravel!

Ikväll har jag en sån där bra fredag igen! Eller mina fredagar är för det mesta bra, men ikväll är en sån där som jag beskrev för ett tag sen då jag bara sitter själv hemma och gör ingenting! Det känns som tiden och livet rusar fram i 200km/h så ibland är det skönt att bara landa lite. Jag har pillat lite med alla mina bilder så förhoppningsvis ska jag få ork att visa lite från jobbresan till Italien och lite annat imorgon.

Jag hoppas även på att jag ska kunna ta mig till gymmet imorgon! Jag saknar träningen så sjukt mycket då det här halvårets alla infektioner har gjort att jag har gått tillbaka enormt mycket i träningen! Målet var ju att gå ner de kilona jag gått upp till sommaren, men så blev det inte. Jag har börjat lite lugnt med att promenera med Jenny tre dagar den här veckan för att se vad lungorna klarar, och det känns som att jag nog ska klara av ett lätt styrkepass imorgon. Intensivare kontitionsträning och hårdare styrka väntar jag med tills jag varit på vårdcentralen den 18e. Jag ska göra en spirometri och förhoppningsvis få reda på varför jag blir irriterad i luftvägarna så fort jag tränar.

 

2012-05-01
10:40:06

1maj

Jag lever! Jag har varken haft tid eller ork att skriva här för det är så mycket som händer, men på instagram (@onnie85) kan man hålla sig lite mer uppdaterad. De som har iPhone då vill säga=) Jag har varit på en fantastisk resa med jobbet till Italien som jag snart kommer visa lite bilder från. Och i helgen var det tjejkväll hon Linette och så var finaste Marcus här på besök. Det var fint att få umgås med honom ordentligt så här några månader efter att vi gjort slut.

Nu ska jag bege mig ut i solen och hänga på en filt med systeryster och jobba lite på de där fräknarna! Ha en fin första maj nu om ni så ska demonstrera, mysa i solen eller kanske till och med jobba. Snart är det sommar hörrni!

image description