MissVixen

2008-06-29
22:24:36

härligt med sommar
Go´ kväll på er!
Har ju varit i Linköping i vekcan som varit fram till i fredags då jag fick ta mig tillbaka till götet för lite jobb. Har hängt med Linette och Sonny i helgen och det har varit tokmysigt!


Här är jag i Mjölby och hälsar på min gamla vän Daniel. Picknick var jag lovad och det var vad jag fick =)


Jag och mamma tog med oss gammelmoster till landet och hälsade på mormor och morfar. Så mysigt! Och så roligt att köra bil dit=)


Igår var jag, Linette och sonny på bohus fästning och turistade. Var så mycket höga trappor att jag har fått träningsvärk!


Tittut!


Linette och jag hänger på balkongen hos henne. Sitter precis utanför mitt gamla rum=)


Efter balkongen blev det mat på Götas och sen bowling. Efter det var jag så party att jag ringde Nora och mötte upp henne. Först bar det av till kingshead och sen såklart till sticky! Vad vi inte tänkte på var att Metaltown hade efterfest där så vi var ju inte direkt ensamma=)


Nora med gitarren hennes polare hade med sig ut (!)


pussokram

2008-06-21
21:11:26

midsommar i bilder
Firade midsommar med Linette och lite folk ute hos Markus i Partille! Blev en väldigt lyckad kväll!

Sill och potatis till lunch i partytältet på altanen. Mysigt att fira som man ska =) Senare på kvällen kom det fler folk och grillade och partajade!


Det är inte midsommar utan regnet! Tur att det finns partytält!


Men lite blå himmel fick vi allt se=)


Och den lilla stunden det var sol njööööt vi!


Markus gjorde fantastiskt goda Mohitos!


Finn 1 fel (svar står längst ner)


Hoppas ni alla haft en lika trevlig midsommar som jag! Vad har ni gjort för något?

Nu ska jag packa för imorgon bitti bär det av hem till Linköping! Ta hand om er!

pussokram
(Rätt svar: Man dricker INTE öl ur sugrör! Det är FEL!)

2008-06-08
23:01:42

ännu en bra helg!
Vilken härlig helg! Igår kväll möttes jag o Jonna o hennes Daniel för att ta oss ett glas på Kellys, och där träffar vi världens bästa Adam som vi lärde känne på Irland 2004! Jonna och Daniel drog tidigt men jag hängde kvar tills Adam och hans gäng gick. Blev en riktigt trevlig kväll! Förhoppningsvis blir det fler sånna spontankvällar i sommar =)

Adam o jag på kellys
Kellys på 2:a långgatan is the shit

Hoppas veckan blir lika bra trots att vädret ska bli sämre!

pussokram

2008-06-01
18:45:38

sol och salta bad
Idag blev det sol och bad igen, men i havet den här gången. Linette, Sonny, Lena och jag åkte ut till någonstans i kungsbackatrakten och la oss vid havet. Har varit helt fantastiskt skönt, men jag har lyckats bränna mig rätt rejält! Detta trots massa solskyddsfaktor! Solen är extremt stark nu!

När vi skulle åka tillbaka så startade såklart inte bilen så efter både försök att putta igång den, dra igång den så lyckades vi tillslut hitta ett snällt gammalt par med starkablar så vi kom hem ändå=) Typiskt att sånt ska hända precis efter att Sonnys starkablar blivit stulna...

Nu har jag lovat Werna att basta med honom, men jag är redan så varm så det kanske går att övertala honom till att göra något annat. Får hoppas på det...

min brända mage
bränd

håret blir så somrigt och fint av salta bad
saltigt håt