MissVixen

2011-11-30
16:45:25

nya mål

Men vet ni, jag tränade ett cardio burst pass idag och insåg att min kondition är tillbaka på noll... igen... Det här med långsiktiga mål verkar inte vara min grej, i alla fall inte utan lite delmål på vägen, så mitt första mål blir att se till att ha någon sorts grundkondition tills mitt inbokade PT pass den 15 dec. Tror ni det kan gå på 15 dagar? Kondition tar ju rätt lång tid att bygga upp lixom. Ska bli spännande att träffa en ny personlig tränare, och hon har höga förväntningar att leva upp till med tanke på hur nöjd jag var med Ulf i Göteborg. Den som tycker det är tråkigt med träningsuppdateringar får blunda för de inläggen då jag skriver om sånt för jag ska försöka få till någon sorts "dagens träning" de här 15 dagarna. Tyvärr kommer det börja med två ofrivilliga vilodagar då jag har saker inbokade från morgon till kväll nu tors-fre.

Så dagens träning var ett cardio burst pass (hemma träning med NTC appen) + 20 minuters promenad

2011-11-27
21:20:45

fina helg

Jag har haft den finaste helgen på länge med min Marcus! Vi har varit på IKEA, ätit tapas på aioli, gått på bio, trotsat stormen och promenerat iväg på julmarknad i gamla Linköping och till sist lagat hemmagjord pizza.

image descriptionimage description
image descriptionimage description

2011-11-24
13:48:34

hemma hos mig

Jag hade ju inte tänkt att visa hur jag bor innan jag känner mig färdig, men så insåg jag att jag nog aldrig kommer känna mig färdig med mitt hem så jag kör på ändå. Lite kalt jag vet, men så får det vara nu. Det här är nog min finaste pärla i Linköping!

2011-11-24
13:36:34

Dagens

¤Går till jobbet och får tokmigrän så går hem igen
¤Vaknar ur migrändimman och handlar
¤Gör mig själv en god sallad med halloumi
¤Gillar att det till och med känns att jag är hemma på matvarorna
¤Ska vila fram till kvällen då jag ska träffa Sofia
(¤Ska lägga upp ett hemma hos mig inlägg nu när jag hade ljus för det)

2011-11-22
20:41:29

Jo men jag ska...

Det går inte riktigt beskriva hur nöjd jag är med min tillvaro just nu! Min lägenhet är underbar och jag har aldrig kännt mig så hemma sen jag flyttade hemifrån som jag gör nu. Jag försöker att sakta hitta mina rutiner med allt vad som hör vardagen till. Träning, handla, tvätta städa, umgås med fina vänner... Allt ska få en plats här i min nya tillvaro.  Och ja, jag ska lägga upp lite bilder på hur jag har det snart! Men saken är den att jag lixom inte kommer ihåg kamerna de där speciella tillfällena som jag vill dela med mig av. Som när jag har besök här i min soffa på lite te eller glögg, eller spelningen i fredags med fina vänner som jag inte sett sen i somras eller promenaden runt stångån för att titta på vinterljus... Och jag har så dålig belysning i lägenheten att jag inte får till några bra bilder så jag får vänta till i helgen med att ta lite kort. Så kommer äntligen Marcus hit igen och jag får se min lägenhet i dagsljus=)

Jag tror att de flesta har tröttnat på att läsa vid det här laget nu så jag lägger ner för stunden=) Och jag lovar att försöka komma ihåg min kamera framöver!

Natti!

2011-11-12
08:58:43

Det julas i Linköping

Den här fina ljus-granen har de ställt upp vid stationen i Linköping. Snart är jul och advent här och jag älskar det!

2011-11-09
19:10:41

Kvällsmys hos fröken Ekdahl

Vad kan vara mysigare än en kopp te, dippade grönsaker och en bra tidning en vardagskväll?

2011-11-08
20:29:44

att längta tillbaka

Av någon anledning så har jag gått och tänkt på min och Lenas resa till Japan 2007 idag. Det går inte beskriva hur bra det var utan att ha varit där! Jag vill verkligen tillbaka dit någon gång, men den gången ska det vara vår för att få se alla körsbärsträd stå i blom!


2011-11-06
19:02:54

sakterligen

Sakterligen växer mitt nya hem fram. Gissar att jag kommer vara lite frånvarande här tills alla nya rutiner fallit på plats, but I´ll be back!

2011-11-04
12:56:40

Flytt pågår!

Jag ska inte flytta bloggen utan det är flytt i verkliga livet=) Fick min fina lägenhet i tisdags och har kört saker hela veckan! Längtar tills imorgon då det stora lasset går!