MissVixen

2008-05-31
18:24:49

årets första dopp
Idag har jag badat för första gången i år! Kallt var det i delsjön vill jag lova, men det var riktigt gött ändå för vi var helt genomsvettiga! Lena och jag hängde på några av hennes kompisar för att bada och det var en riktigt bra idé vill jag lova! Nu är det verkligen sommar! Stranden full av folk och grillarna stod varma överallt!

mina somriga ben med sand och vatten från sjön=)
sommarfötter

pussokram

2008-05-27
21:46:48

Stockholm 08 maj med vackert väder...
För er som inte vet så är rubriken ur en låt med Winnerbäck... Nästan iaf, ändrade 02 till 08 =)
Igårkväll kom jag hem från en helt suverän helg i Stockholm! Jag är ju där så sällan så när jag ändå var ledig fredag och månda så passade jag på att ta långhelg där.

I fredags gick jag på stan med kära Malin som jag konfirmerades med. Vi träffas inte ens en gång om året men det är ändå lika trevligt varje gång vi ses!

På lördagen ställde pappa och Hélène till med storkalas. 113 personer stor jag de sa hade varit där när festen var slut! Maten var helt fantastiskt god, det var roligt att träffa alla människor som var där och det var jättekul att träffa de delar av min släkt som var där. Per och Anna hade jag inte träffat sen jag konfirmerades för 8 år sen!

Resten av helgen blev lugn och skön vilket jag tror alla behövde. Det är bra med miljöombyten ibland. Man laddar upp batterierna på ett annat sätt än när man är hemma.

Här sitter jag vid husväggen med solen i ögonen och nog nära 30grader! Svensk sommar är underbar när solen skiner! Bilden är Jennys och jag har fått lov att lägga den här =)
solen i ögonen

Även denna bild har jag fått från Jenny. Första bilden på 100 år som alla syskonen Ekdahl blir bra på samtidigt=) Pappa är den stolta fotografen!
syskonen

Denna tisag var planen egentligen att jag skulle ligga och sola i slottskogen hela dagen,
men det var så mycket att ta tag i här hemma att jag har spenderat dagen med att städa, betala räkningar, handla och träna. Det är verkligen helt underbart när man är klar med alla sådana måsten! Bara tvätta lakan och våttorka golven som är kvar, och det ska jag göra imorgon. Sen kan jag faktiskt kalla det rent här=)

Hoppas alla ni är på lika bra humör som jag!

pussokram!