MissVixen

2012-11-29
21:58:00

work lamp silver
 
Hej Tomten!
Nu när jag sålt min älskade Tiffany-lampa så är jag i stort behov av en ny lampa ovanför mitt matbord. Den lampa jag vill ha är från Designhouse Stockholm och heter work lamp silver. Jag lovar att jag varit extra snäll i år men kan äta några pepparkakor extra för att vara på den säkra sidan. Pretty, pretty pleeeease!
 
 
(Lampa från Designhouse Stockholm. 1425kr)

2012-11-25
21:48:28

att ha söndag
Det är få gånger som det är så skönt att vara hemma helt själv och bara göra ingenting som när man har haft mycket omkring sig en längre period. Det är ingen nyhet vid det här laget att jag är lite stressad på jobbet men även trevliga saker kan bidra till det där behovet av ensamhet. Idag vaknade jag sent, åt långfrukost, pillat med mina bilder, gjort en inspirationsmapp på datorn med massor av fina inredningsbilder ja hittat lite här och var. Mellan varvet har jag druckit lite glögg, ätit broccoli (jag älskar broccoli) och nu har jag mumsat i mig lite varma mackor. Jag har haft söndag på alla sätt och vis och det har varit sååå skönt! (Som tur är fick en kompis ut mig på en timmes promenad nu på kvällen så jag har fått lite luft iaf...)
 
Resten av helgen har också varit himla fin! Jag åkte ut till Soffe i fredags och bubblade i deras utomhuspool. Blev kvar där över natten och på lördagen blev det både loppis, hantverksgården och julmarknad. Senare på kvällen kom några kompisar över till mig och drack glögg. En himla fin helg som sagt!
 
Ibland kan jag komma på mig själv med att småle över hur bra människor jag har runt omkring mig! Finare folk får man leta efter! Så detr så!
 

2012-11-23
09:05:31

att inte handla i affekt
Igår hände det något som jag bler riktigt förbannad och ledsen på! Eller man kan nog säga att det varit många bäckar små och gårdagen blev droppen i glaset. Bara för att förtydliga så handlar det om mitt arbete, allt annat i livet är rätt bra för tillfället =) I vilket fall var jag på väg att skriva ett långt inlägg på facebook om detta och jag hade även tankar om att få ur mig skiten här i bloggen, men efter tio djupa andetag insåg jag att det kommer att göra mer skada än nytta. Skriver man eller säger saker i affekt har det tyvärr ofta motsatt effekt.
Däremot så kan jag inte låta allt bero, jag måste kunna gå till min arbetsplats och känna att jag mår bra där så jag ska försöka ta tjuren vid hornen och använda den här ilskan till att säga ifrån. På rätt sätt och till rätt person. Fast när jag tänker efter så är det kanske just det som gjort att jag hamnat här. Att jag säger ifrån och inte bara accepterar saker som missgynnar alla, inklusive barnen! Men det är väl sån jag är helt enkelt och eftersom jag inte tänker sluta med det så får jag väl tåla att jag bryter ihop lite då och då när det blir för tungrott.
 
Nog med allvarligheter och luddigt flum nu! Idag är det fredag och jag tänker återigen ha en fantastiskt fin helg!

2012-11-19
21:13:16

BODYPUMP
När jag hittar en träningsform som jag tycker är kul så undrar jag alltid varför jag inte provat tidigare! Bodypump är en sån träningsform. Jag har bara kört två pass än så länge men det är verkligen sjukt kul! Jag går därifrån helt slut i varenda muskel och med ett klarare huvud. Perfekt nu när jag inte riktigt hittar motivationen att köra mina pass på gymmet eftersom man går igenom hela kroppen. Ser fram emot när musklerna vant sig lite vid mängden repeditioner så jag kan lägga på lite mer vikter. Har du inte testat så rekomenderar jag dig att göra det!
 
(bild från LesMills)
 

2012-11-19
16:29:23

måndag

Att ligga i sängen och vrida sig till 02.00 för att sen gå upp strax före 05.00 är kanske inte den bästa kombinationen... Tänk dig sen att du ska sitta stilla och skriva till kl 15 så har du min måndag! Det har inte varit lätt att hålla fokus idag, men trots det så har faktiskt dagen varit givande! Inte ofta jag känner så längre efter ett arbetspass!

Nu är jag hemma igen och ska laga lite matlådor innan jag drar iväg på ett body pump-pass. Hoppas ni får en fin kväll!

2012-11-16
14:43:51

TGIF

Fredagen firas på samma sätt som förra veckan med tacos och finbesök=) Annat besök denna vecka dock! Bjudna på fest ikväll med men vi får se hur trött Emma är efter bussresan hit. Och hur trött jag är när det börjar göra sig påminnt att jag gick upp 04.45 imorse...

Fredagskjolen åkte på idag igen för första gången på två veckor! Tror inte jag varit utan fredagskjol så länge sen 2004=)

2012-11-11
22:46:36

söndag 11 november

Jag har haft ännu en fantastisk helg!

2012-11-08
12:31:16

trött som få

Vissa dagar kan inte gå fort nog! Jag dagdrömmer om hur skönt det ska bli att lägga mig i min säng ikväll. #tiredasfuck

2012-11-06
22:37:05

Här finner jag ro

Jag andas lite lugnare än förra veckan och det är lite finare ute i sand nu. Jag har ingen lust att skriva ett långt inlägg över hur bra helgen var, men om någon är nyfiken så kan man alltid kika in hos storasyster!

Nu ska jag försöka ta igen lite sömn och hoppas på att tiden ska gå fort fram tills fredag. Tror nästa helg kommer bli sjukt fin den med!

2012-11-05
21:40:00

när måndagen är avklarad

2012-11-02
09:09:35

Långfrukost!

Det är äntligen fredag och jag tar långfrukost innan jag beger mig till veckans sista arbetsdag. Den här veckan har varit fin! Jag har blivit uppmuntrad ned mat, film och ben&jerrys av en ny vän och haft sushikväll med en gammal fin vän.

Ikväll ska jag sträcka upp fötterna framför en varm brasa ute i sand och andas in skogen och torpsluft.

2012-11-01
19:03:25

1 november

Ibland går tiden hiskeligt fort! Man har sina toppar och dalar och nu kan jag faktiskt säga att det är bra igen! Jag har börjat sätta upp mysbelysning både hemma och på jobbet, köpt årets glögg från blossa och imorgon ska jag till Sand! Som jag längtat!
Bilden är från förra helgen när Patrik, Johan och jag åkte dit och högg ved inför den här helgen=)