MissVixen

2010-08-22
17:10:05

läget i garderoben

ÄNTLIGEN har jag tagit tag i att rensa ur min garderob! Har inte riktigt förstått hur den kan välla över av kläder samtidigt som jag inte har nåt att ha på mig! Två papperskassar med kläder rensade jag ur som jag ska skänka bort och en skräpkasse blev det med kläder som är trasiga. Nu äntligen har jag lite översikt igen och har lite bättre koll på vad jag faktiskt behöver. Något som jag verkligen behövde var påfyllning av lite byxor! Både mina sista jeans och öeggins gick sönder i veckan så det blev en tur till stan med Emma i lördags och tro det eller ej, men jag hittade två par leggins och ett par jeans på en gång och, kors i taket, jag kom inte hem med något annat än vad jag behövde! =)

Däremot så blev det en HM beställning för några veckor sen och den här tröjan blev helt klart en favorit direkt! Vill nog köpa på mig iaf en till i en annan färg=)


Så, nu vet ni hur läget ser ut i min garderob! Ni kan skriva upp det om ni vill, för jag förstår att det är oerhört intressant!

Puss!

2010-08-18
20:25:15

onsdag 100818

Jag blir verkligen sämre och sämre med att hålla den här sidan uppdaterad! Men jag ska bli bättre! Iaf försöka att bli bättre =) Man kan tro att jag inte gör så mycket eftersom jag inte skriver nåt här, och ibland känns det faktist så... Men riktigt så är det ju inte! Mamma har varit här en helg, förra helgen var Marcus och jag i Linköping på en mycket trevlig kräftskiva hos Hanna och såklart lite mys med familjen, jag har även haft besök av familjen Identeg med en härlig treåring som är precis som tråringar brukar vara =) Det har blivit några turer till Partille ochså för att hälsa på de nyblivna föräldrarna Linette och Sonny och deras underbara lilla Lexie! Som sagt så har jag allt hunnit med lite granna mellan mina arbetspass. Det är allt tur att helgerna och kvällarna finns under inskolningstider med en kollega som varit hemma med sjukt barn. Lasset blir ju lite tyngre då lixom...

Just nu föröker jag bara hålla fast i de sista sommardagarna, samtidigt som jag andas in den kommande hösten, min favoritårstid.