MissVixen

2012-07-27
13:46:12

Snart på väg!

Som jag har längtat! Väskan är packad och snart bär det iväg!

2012-07-23
11:36:25

att göra en måndag
Idag vaknade jag till lika grått väder som resten av den här sommaren så inspirationen till att göra något är väl inte direkt på topp. Däremot så är det så sjukt stökigt och ostädat här hemma att jag knappt vill vara här så jag tänkte att måndagens projekt ska bli att få ordning på lägenheten.
 
Det som måste göras är:
  • Diska
  • Dammsuga
  • Sortera "viktiga papper" och sätta in i pärm
  • Damma
  • Lägga in ren tvätt i garderoben
  • Börja packa inför Spanien
  • Laga grönsakssoppa
  • Finns tid över så ska jag ta mig ett härligt fotbad med =)

Hoppas på att jag ska kunna bocka av allt när dagen är slut!

2012-07-21
15:26:08

home sweet home
Igår kom jag hem igen eftr några helt underbara dagar nere i Göteborg. Jag har träffat fina vänner, träffat konstigt folk, träffat roligt folk, jag har druckit en hel del öl och ätit en hel del god mat och så har jag tagit året första havsdopp! Jag är så nöjd med min lilla trip och det är så skönt att vara hemma igen =) Cilla och jag fick åka bil med Marcus upp igår och då fick jag ett gäng kantareller av honom så till brunch idag blev det en sjukt god kantarellsmörgås! Fortfarande mätt=) Nu ska jag göra mig iordning för Matildas 25års fest!
 
 
 

2012-07-18
08:38:11

västkusten
 
 
Vad vore en semester utan Göteborg och havsluft?! Jag flyr regnet här i Linköping och sätter mig på bussen mot Göteborg som så många gånger förr. Men den här gången har jag sällskap av Cilla och vi ska bo hemma hos kära Mia. Livet förändras och omständigheter ser annorlunda ut, men det känns fortfarande helt underbart att åka ner till mitt kära Göteborg!

2012-07-16
23:05:50

lugnet infinner sig
Semester... Det var så mycket som snurrade i huvudet innan semestern att jag nog inte riktigt fattade att den var på väg. Och vädret har ju gjort att man redan börjar ställa in sig för höst. Men nu är den här och jag har sedan jag gick från jobbet i fredags sakta känt hur lugnet sprider sig i kroppen. Jag har haft en fantastiskt rolig utekväll, jag har ätit sjukt god mat på BK med familjen, jag har strosat på stan och jag har tagit mig ut i skogen. Som jag älskar skogen! Det går lixom inte att vara stressad där! Nu har jag tre veckor framför mig att bara ta dagen som den kommer, hur lyxigt är inte det! Och ännu bättre är att jag ska krypa ner i nytvättade lakan som luktar som hos mamma! Råkade vist köpa det sköljmedel som hon brukar ha istället för mitt vanliga =) Natti!
 
 
 
 

2012-07-15
16:56:16

att bli inspirerad
Den här kvinnan har så galet fina kläder! Vill ha allt hon äger ungefär! Alla bilder har jag lånat från att vara någons fru och vad jag vet är de tagna av bloggägaren Emma själv.
 
 

2012-07-10
11:58:39

Regn

Igår frågade jag Jenny om vi inte kunde sätta oss på nån uteservering istället för kvällspromenaden när det var så fint väder. Tror jag kom 100 meter utanför dörren innan himlen öppnade sig. Jäklar i havet vad det regnade! Men vi hade det trevligt ändå när vi väl kom fram och mötte upp en ännu blötare Jonas=)

2012-07-06
19:07:18

störande moment
Men alltså jag har det ju så sjukt jäkla bra nu! Sa varför ska en liten grej som ligger och gnager få rubba hela mitt humör!? Saken är ju den att jag alltid har kunnat lita på min magkänsla och just nu så säger den att det nog inte kommer bli som jag vill... Men det är väl bara att vänta och se... Tur att gymmet finns i alla fall så jag kan bli av med lite frustration där. Nu får jag se till att få på mig lite kläder så jag kan smita bort och möta upp Cilla. Kanske får rasta klackarna lite ikväll ändå =)