MissVixen

2010-05-31
15:38:46

längtar efter värmen


Jag längtar verkligen tills värmen kommer på riktigt! Det sägs att det ska bli varmt den här veckan, men jag vågar inte hoppas på för mycket. Men snart så, snart så kan man gå i linne både dag som kväll och dricka öl på konserter och spelningar. Synd bara att jag inte har nån stor konsert inbokad i år. Bilden togs för två år sen i väntan på Iron Maiden, förra sommaren blev det ju Metallica i Köpenhamn. Men denna sommar har jag bara småspelningar på Liseberg inplanerade. Inte riktigt samma sak...

För övrigt så togs bilden i samma veva som jag träffade Marcus, vem hade trott då att vi två år senare skulle köpt lägenhet och bor ihop =) Men ibland rullar allt bara på och blir som man vill ha det!

2010-05-15
11:50:36

att utvecklas eller inte, det är frågan...
Hmmm... Är det bara jag som börjar inse att jag o mina syskon stannade i utvecklingen nånstans??? Eller snarare gick tillbaka...

2010-05-11
17:52:20

11 maj 2010


Bilden är från min och Marcus heldag på stan för några veckor sen med massor av gott att äta och dricka och massor med mys. Men den får symbolisera vad jag behöver nu, och det är lite ledighet och mys med bra folk. Jag har inte långhelg som många andra, men imorgon ska det bli after work och eventuell utgång, ska bli sååå kul! Jag har ju trots allt en dag ledig den här veckan så man får ju passa på =)

Ska bli skönt att komma bort från jobbet lite om så bara för en dag, då det varit lite infekterat det senaste. Saker som måste redas ut i arbetslaget så man får en trivsam arbetsmiljö igen. Men det kommer vi lösa det med, mest att det är tråkigt när det blir så.

Hoppas alla får en fortsatt bra kväll!

puss!