MissVixen

2011-08-30
17:44:03

snart så...


Jag längtar så mycket efter min fina lägenhet att jag nästan blir  irriterad på att jag inte får flytta in typ nu! Eller helst igår... Jag bläddrar sönder nya IKEA-katalogen och i söndags vandrade jag runt på varuhuset och planerade och funderade på hur jag skulle vilja ha det. Samtidigt har motivationen till att packa avtagit lite här och alla saker ligger mest och dräller... Tror det beror lite på att jag nog inte riktigt fattat att jag bara har 3½ veckor kvar på jobbet och att jag inte ska bo här i den här lägenheten tillsammans med min Marcus framöver. Flytten har aldrig berott på att jag vill härifrån, utan det har alltid varit för att jag vill tillbaka till Linköping. Därför är det ju lite dubbelt för det finns enormt mycket här som jag kommer sakna. Göteborg har ändå varit mitt hem i över sju år. Och jag och Marcus har bott tillsammans i tre av de åren.

2011-08-23
20:03:12

boosta


Just nu c-vitamin boostar jag! Är genomförkyld och inbillar mig att det ska bli bättre då=) Hjälper det inte så är det iaf väldigt gott med blodgrape så det tycker jag ni ska proppa i er med! Tror föresten att jag är lite lullig. Gjorde mig en toddy för att ta död på massa baciller, men jag blev mest snurrig istället. Så går det när man inte haft nån matlust på hela dagen =)

Håller tummarna för att jag är bättre imorgon!

puss

2011-08-20
15:09:07

en paus

Det är tokfint väder men jag har suttit inne i lägenheten hela förmiddagen och ska nog fortsätta med det fram tills ikväll då vi ska till Sean på lite fest. Enda anledningen är att jag behövde en liten paus. Drack mitt morgonkaffe i sängen och pratade i telefon med mamma länge. Efter det har jag bara pysslat om mig själv och lyssnat på bra musik. Tror det kan vara nyttigt att bara stänga av omgivningen ett tag och ladda om batterierna. Föresten så är kontraktet till lägenheten påskriven av både mig och bostadsbolaget nu så nu är lägenheten verkligen min i november! Jag längtar!!!

Tar en favorit i repris här med bara för att den är så sjukt rolig!

2011-08-18
18:43:38

ny favoritFör några veckor sen stannade vi till i Gränna på väg hem från Linköping och då köpte jag den här kaneldrickan. Det var inte svårt att redan då räkna ut att det skulle bli en favorit hos mig! Den är lika god varm som kall och den ska tydligen funka till toddy med, det tåls ju att testa! När jag köpte den tänkte jag på kommande kalla höstkvällar mysandes i soffan under en filt. Tror dock inte att den kommer räcka så länge, så får se till att stanna till i Gränna nån mer gång och köpa på mig=)

Den passar en dag som denna med när humöret svajar. Tur att man vet att humöret kan vara en berg och dal bana ibland så men vet att det går över! För just nu är jag nog missnöjd med precis allt. Förutom min flytt till linköping och min blivande lägenhet såklart=)

2011-08-13
09:47:41

min fina lägenhet!

Nån stan så tror jag att det var meningen att jag skulle flytta upp till Linköping igen. När jag bestämde mig för att flytta så dök det upp en tjänst med den profilen inom förskolan som jag vill arbeta, min kära vän fick lägenhet och ska flytta upp samtidigt och jag får en lägenhet som är som gjord för mig!

Just nu vill jag mest suga ut det sista av vardagen här nere i Göteborg tillsammans med min Marcus, men samtidigt drömmer jag mig bort till 1nov då jag får min lägenhet! Sitter med kontraktet framför mig just nu och ska skriva på =)


här ser ni mina talanger i paint=) Proportionerna och skalerna är ju inte direkt rätt, men man får en uppfattning om hur den ser ut iaf. Det är en tvåa på 50kvm nästan mitt i stan, med gångavstånd till både storasyster och Linette. Vindsgången är inte medräknad i kvadratmetrarna=)

2011-08-13
08:37:13

snälla sommaren, kämpa dig kvar lite till!
I måndags när jag började jobba igen efter semestern kom höstluften som ett brev på posten! Nog för att jag älskar den tidiga hösten med den klara luften och fantastiska färgerna, men det hade gärna fått vara sommar en bit i september iaf, annars blir hösten och vintern så fruktansvärt lång! Svårt  att tänka att det var mindre än två veckor sen vi åkte nedcabbat när det är så här kyligt.

Men vet ni, sen där framme i mitten av september är hösten så välkommen så! För jag ska ju faktiskt möta den hemma i Linköping, ich jag har svårt att föreställa mig en finare höststad!

2011-08-08
07:40:41

back to work


Hejdå semester! Hej jobb!