MissVixen

2011-10-27
22:38:14

EASYTONE

Jag har länge velat ha ett par Reebok easytone men har tyckt att det varit lite onödigt eftersom jag har haft walkingskor och att de är lite dyra. Men det senaste har jag fått ont av mina gamla skor så när jag hittade ett par på freeport för 560kr så var det inte så mycket att fundera på! Och jag har verkligen inte ångrat mitt köp! De sitter som ett smäck på foten plus att det känns i benmusklerna när jag gått i dem! Bra köp helt enkelt!

2011-10-20
22:04:38

Trött som få

Idag har jag varit så trött att jag nästan somnat på stående fot! Det positiva i det hela är väl att jag inte varit så här trött sen innan flytten och förr var det mer vanligt än ovanligt att känna så här.

Så med grusiga ögon och mina dubbla täcken tackar jag för idag! Imorgon är det fredag och då får jag lite härlig egentid på bussen ner till Göteborg. Och så får jag somna med Marcus <3

2011-10-18
07:30:29

Morgonkoppen

Idag var det segt att gå upp men nu har jag laddat med lite gröt och kanelte (finns det nåt godare än kanel?) och ska snart gå till jobbet. Eller inte snart, måste visst gå nu!

2011-10-16
20:47:42

söndagsmys

Idag har Marcus och jag bara myst runt. Fikade på Åbacka café vid ån tilsammans med Linette, Sonny och lilla Lexie och sen strosade vi bara runt på stan. Åbacka är verkligen ett mysigt ställe att gå till. Ett gammalt torp med fin trädgård. Kaffet dricks ur udda muggar och våfflorna gräddas på beställning. Blev en god sushilunch innan vi tog bussen hem till mamma igen. Nu har han åkt ner mot Göteborg igen och jag ska göra iordning för den kommande arbetsveckan.

2011-10-12
21:22:28

en onsdagskväll

Jag läste någonstans idag att det bästa med onsdagar är att det snart är helg igen, och det stämmer så bra! Helger har en annan innebörd än för några veckor sen. Helger betyder tid med Marcus.

Just i ikväll myser jag med min kopp te och skjuter bort tankarna om sen, när, om och hur och låter mitt största bekymmer vara vilket tyg jag ska ha på min nya soffa. Nu är det bara 20 dagar kvar tills jag får nyckeln till min lägenhet!

2011-10-12
20:59:11

nyårsklänning

Jag vet att det kanske är lite för tidigt att planera nyårsklänning redan i oktober, men om den här klänningen från john zack kommer in i min storlek igen så måste nog jag slå till! Den är helt fantastiskt fin!


Bild lånad av Frida Fahrman.

2011-10-11
14:45:13

ny design
Jag har lekt lite med designen på bloggen så om något ser konstigt ut hos er så brukar det funka bara om man uppdaterar sidan. Ser det fortfarande fel ut efter det så får ni hojta till så får jag se om det är nåt jag kan göra åt saken.

Uppdatering: det strular visst redan lite med menyerna och sånt, men jag försöker lösa det så fort jag kan
Med snabb hjälp av Blogg.se så tror jag nu att problemet ska vara löst =)

2011-10-11
14:02:27

back to buisness

Har legat sjuk sen i söndags men nu mår jag äntligen bra igen! Tokhuvudvärk och illamående plus andra otrevligheter som jag nog inte behöver skriva ut här... I förmiddags trodde jag att jag höll på att bli sämre igen, men nu har magen ÄNTLIGEN lugnat ner sig och efter en dusch känner jag mig som en ny människa! Har haft sällskap över skype av Linette och lillfisen och tagit igen lite prat med Camilla men nu börjar rastlösheten komma krypandes.

Blir nog till att fixa mig en kopp te till och sen gå igenom lite papper jag har liggandes.


nyduschad_tjej_85 "den osminkade sanningen"

2011-10-07
19:30:52

Göteborg

Nu är jag på väg mot Göteborg igen. Konstig känsla att åka åt andra hållet, känns nästan lite som söndag eftersom det brukar vara det när jag åker dit. Är på strålande humör, har den godaste färdkosten, den bästa platsen på bussen och är på väg till min Marcus. Helgen kan inte bli annat än bra!
image description
image description
image description

2011-10-03
21:36:04

lördag 1 oktober


Vi var i sand i helgen. Det var så fint på sjön att det gjorde lite ont i själen när man tittade på det!