MissVixen

2011-02-27
21:22:26

lite nytt
Vi drog igång och fixade lite hemma och jag hann precis färdigt med det mesta tills jag skulle få lite besök på födelsedagsfika=)

Så här såg det ut när allt var bortrivet...

Och så här ser det ut nu med nytt golv och lite nya möbler =)

2011-02-18
15:45:24

nu åker jag igen!

Jag är fin i håret, har nytt fint läppglans och nagelack, solen skiner, tidig dag på jobbet och nu kommer Jonna och Daniel o hämtar mig för att åka till Linköping. Fredagen kan inte bli bättre <3

2011-02-10
16:53:58

snart Linköping

Igår var det sol, vindstilla och asfalt. Jag låtsades att det var vår på riktigt. På kvällen körde jag ett pass med Ulf så jag svävade på moln av endorfiner hela kvällen. Finns det något bättre än känslan efter ett riktigt bra träningspass?! Jag bastade länge och låg på min spikmatta länge på kvällen. Det var verkligen en fantastiskt bra dag!

Idag är det mulet, blåsigt och snö... Jag tvättar och städar lite... Tyvärr hinner jag inte med nån träning...
Men jag är på rätt bra humör ändå för jag ska till Linköping imorgon! Och nästa helg med! Det är skönt att komma hem-hem och ladda batterierna lite ibland. 

Bilden är på Linköpings fina domkyrka för er som inte visste. Inte för att jag går dit särskillt ofta men när man ser siluetten av den från motorvägen vet man att man snart är hemma!

2011-02-07
21:36:00

nytt program

Har fått ett nytt program av min PT Ulf nu. Sjukt jobbigt men sjukt kul! Blev ännu mer motiverad till min träning nu =) Hade ett överkroppspass och ett underkroppspass förut, men nu är det två olika helkroppspass somm jag ska skifta mellan. Svårare och jobbigare än de förra passen, men det är nog det som är tanken. Och det är verkligen så kul när jag märker resultaten, till exempel som att ryggen bara blir bättre (förutom när jag halkar till och sträcker mig då... vilket jag gjorde igår...).
Imorgon blir det vila och sen sita passet att köra in det nya programmet met Ulf på onsdag. Kul!