MissVixen

2010-10-26
14:01:36

tisdag tjugosjätte oktober

Jag är hemma och andas. Huvudvärken jag har haft i en vecka börjar släppa och jobbet snurrar inte riktigt lika mycket i huvudet. Jag har gått på halvfart ett tag och det enda jag orkat med är jobbet (knappt), träningen, äta och sova. Men nu ser jag fram emot alla förändringar på jobbet, förhoppningsvis kommer mitt lass bli lite lättare att dra framöver. Och jag ser fram emot morgondagen då jag ska träffa fina vänner, jag ser fram emot helgen så jag ska träffa ännu fler vänner och dansa loss på nåt uteställe. Jag ser fram emot helgen efter då jag ska till Örebro på kalas hos systeryster och självklart passa på att träffa farmor. De känns som att kaoset börjar lägga sig lite och att jag har tagit tillbaka lite av kontrollen. Det syns till och med på lägenheten, den är lite renare och lite mer iordning än vad den varit på ett bra tag. Nu tänkte jag ta mig en liten promenad i solskenet!
Bilderna har ingenting med inlägget att göra, men jag tyckte ändå det passade in med lite bilder på familjen, Linköping och chokladboden=)

2010-10-07
22:21:58

på egna ben

Jag kan helt ärligt säga att jag ALDRIG förut haft så mycket träningsvärk som jag haft de senaste veckorna. Inte heller har jag svettats så mycket eller varit så fysiskt trött som jag varit nu. Men det känns bra! Riktigt bra faktiskt! Idag hade jag sista passet tillsammans med Ulf, min personliga tränare, och det var faktiskt lite tråkig för det har varit väldigt roligt. Men nu ska jag träna det här programmet själv i en månad innan jag träffar honom igen för att gara test för att se om min rörlighet och muskelmassa har förändrats något, så jag är verkligen pepp på att hålla igång nu. Jag kan verkligen rekomendera att ha personlig tränare en period, för något jag har insett är att jag verkligen inte utnyttjat hela min kapacitet tidigare. Jag orkar så mycket mer än jag trodde, så länge jag inte ger upp. Ska försöka få till några uppdaeringar framöver mim hur det går, annars blir det iaf efter test-tillfället (om det går bra iaf...)

Ha det bra så länge!