MissVixen

2011-06-25
13:54:17

GLAD MIDSOMMAR!

Eller rättare sagt glad midsommar dag!

Bilden är från förra helgen för jag tog inte en enda bild igår, men jag gillar den för jag ser så himla glad ut! Och David, ja han ser bara ut =)

Jag hoppas iaf att ni alla hade en helt fantastisk midsommar afton tillsammans med fina vänner!
Själv fortsattte jag en tradition från förra året med att ha galet ont i huvudet, men stora delar av dagen blev bra ändå. Vi var på sill-lunch hos lite vänner och på kvällen grillade vi tillsammans med Marcus familj. Helt klart en mysig midsommarafton, men jag la mig redan vid tiotiden pga min huvudvärk.

Denna midsommardag blir en väldigt stillsam dag, mest för att jag vaknade med nackspärr som inte är av denna världen! Efter en timme på spikmattan så kan jag röra liiite på huvudet men jag får nog ta en timme till snart. Och värktabletter hjälper inte alls så det verkar bara vara att vänta ut skiten. Hoppsan vad jag gnäller, allt är inte så dåligt som det låter men jag har ju en tendens att bli lite gnällig när jag har ont =)

För övrigt så har jag tankarna utspridda lite överallt. Jag lever fortfarande lite på hur bra Metaltown helgen var samtidigt som jag tänker framåt. Ska ju hälsa på mitt nya jobb, avsluta saker på det gamla, hitta lägenhet i Linköping, spara undan pengar, rensa bland alla mina saker... Så mycket att göra samtidigt som jag vill leva i nuet för det är ju sommar och snart semester. Kommer behöva kunna tänka tillbaka på fina sommardagar när jag är i flytten i höst. Vill att allt ska vara färdigt samtidigt som jag vill leva i nuet. Vill ha kakan och samtidigt äta den när det gäller mycket just nu...

Sist men inte minns så säger jag GRATTIS till storasyster! Snart hänger jag på din balkong mer än vad du kommer orka=)

2011-06-19
20:50:11

Metaltown


Sitter i nåt slags vakum efter metaltown nu! Helgen sammanfattas bäst i ett ord, LYCKA!!! Så jävla bra det var! Finaste vännerna, öl och helt grym musik! De som fastnade mest var system of a down, avenge sevenfold, amaranthe, arch enemy mf.

Men vet ni, jag har verkligen det bästa folket omkring mig! Har man så fina vänner som jag så är man lyckligt lottad!

2011-06-06
20:54:40

helgen i bilder

I onsdags åkte jag buss till Linköping...

I torsdags fikade jag på Åbacka café med familjen...

Troligtvis Linköpings mysigaste café

Jenka och jag har åkte tåg till Tranås...

Krister har sjungit för oss på hennes balkong

Och vi har gått milen i Vidingsjöskogen

Helt klart en av de bättre helgerna på länge!
Finns risk för fler bilder =)

2011-06-02
13:16:46

en deli i haga


Ett ställe som jag gärna hade ätit på flera dagar i veckan om jag hade råd och längre lunchrast är "en deli i haga". Här kan man välja om man vill ha en wrap med massa gott i eller en tallrik med massa smått och gott. Tror tallriken kostar 79kr på vardagar och 99kr på helger (på helger ingår äver soppa, bröd och kaffe från da matteo). Allting är helt vegeteriskt och ekologiskt och det smakar fantastiskt bra. Har man ätit mat här behöver man inget mer under resten av dagen för man håller sig mätt så länge! Detta är helt klar min favorit just nu! Bra, nyttig och ekologisk mat till en överkomlig penning. Att personalen är fantasiskt trevlig är ju bara ett stort plus i kanten=)