MissVixen

2010-04-24
11:44:21

lördag 24 april 2010


Jag längtar något fruktansvärt till sol, sommar och värme! Betald semester har jag bara fått en gång innan och det var sommaren innan jag började plugga, och det känns helt underbart att jag ska få det igen! Humöret har vänt och blivit bättre och jag känner mig inte riktigt lika hängig längre! Läkaren hittade inget fel på mig, så nu väntar jag bara på lite provsvar han tog, men antagligen är det väl inget där heller.

Planen idag var att idag (liiiite sent) ta tag i beach 2010 igen, men så vaknade jag med halsont så det får vänta några dagar till. Jag är grymt shoppingsugen, men jag väntar nog några dagar med det med tills jag gått igenom garderoben och kollat lite vad som behövs!

ta hand om er i vårsolen nu!

puss!!!

2010-04-20
18:43:06

helgen som var


Ja, nu är det ju tisdag kväll så jag är väl lite sen med att uppdatera om helgen, men det skiter jag i. Marcus hämtade mig på jobbet i fredags och så åkte bi upp till linköping. Räkor och havskräftor blev det när vi kom fram och det var verkligen sjukt gott!!! Sedan spenderade vi helgen i soffan hemma hos mamma och vilade upp oss, förutom et litet avbrott då vi gick på söta Hannas fest. Väldigt trevligt var det, och det var kul att återse några gamla kändisar =)

Imorgon ska jag till läkaren, ska bli skönt att kolla upp om det är nåt annat fel på mig än stress.

puss!

2010-04-13
20:05:25

vad ska man ha för rubrik då?

Jag är så sjukt trött! Har ingen energi till nåt och känner mig nedstämd. Hade yrselatacker förra veckan och har inte fått tag på läkartid än... Har hört från en person som jag inte trodde heller som gav mig en del att fundera på, men jag tror allt att det är positivt ändå. Så! Nu har jag fått gnälla av mig lite! Som tur är hade jag en toppenhelg som jag kan leva länge på. Heldag med Marcus på stan i lördags och lunch och glass i solen med Emmelie i söndags.


2010-04-04
22:44:09

påsken i bilder


Jag har det så bra här i Linköping så det är faktiskt lite tråkigt att jag ska åka hem imorgon! Men hem betyder ju även hem till Marcus och till att sova sked så det är ju rätt trevligt det med =) Här kommer en liten bildkavalkad från dagarna! Va tvungen att visa bilden ovan för att ni skulle få se min nya favoritklänning. Den är helt underbar!

Nedan ser ni ägg från påskbordet, syskonen Ekdahl som roar sig i baksätet av bilen, den goda ölen på De Klomp och till sist jag som njuter av solen ute vid Tillorp idag!
 

 
Ikväll fick mamma sin julklapp av oss, vilken bestod av middag på Ghingis och bio.
Jag har det som sagt riktigt bra här!

2010-04-03
12:41:31

äntligen hemma igen!


Det är underbart att vara hemma! Linköping visar sig från sin bästa sida! Igår Blev det långpromenad med Jonna i Vidingsjöskogen, lunch hos mormor och morfar och öl på de Klomp med systeryster, Jonas, David och Lejonberg. Länge sen jag hade en så bra dag!

puss