MissVixen

2010-02-28
20:56:39

25 år idag!

Vilken helg jag har haft! Igårkväll myste jag med Marcus, Jonna, Daniel Henrik och Anders och idag har haft folk över på födelsedagsfika. Och vilka presenter jag har fått!!! Satt o gapade när jag öppnade paketet från Marcus med det fantastiska Rock by Sweden halsbandet! Och en annan underbar present var presentkort på hagabadet! Slänger in lite bilder från helgen, för jag orkar inte skriva mer =) Appropå bilder så har jag inte riktigt koll på alla inställningar på kameran än, så det är lite olika ljus i bilderna, men jag lär mig sakta men säkert =)

Jag med en tokstark blixt i ansiktet. Man kan tro att jag anammat det bleka vampyrmodet=)


Söta, söta Jonna var med och myste igår! Jag är så glad att hon och Daniel äntligen kommit tillbaka till Göteborg!


Såklart fick jag frukost och paket på sängen! Paketet innehöll det finfina halsbandet!


Så här ser jag ut just nu! Helt slut efter alla besök och lite socker-bakis av mina cupcakes. Men klart jag måste posa lite ändå! Tanken var ju att visa halsbandet, men det gör sig visst inte så bra i liggande ställning=)


Hoppas ni alla haft en lika bra helg som jag, även om det inte varit eran födelsedag!

pusspuss

2010-02-27
17:14:00

laddad


Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt varit lite besviken på att det var så få som kunde komma ikväll. Men nu när lägenheten är skinande ren och jag gjort en liten omvärdering av kvällen så ser jag fram emot den tokmycket! Vi blir bara några få, men det är personer som jag verkligen tycker om och som jag inte sett så ofta det senaste som kommer, så det kommer bli fantastiskt mysigt att sitta här hemma och mysa över nåt glas av vad man nu vill ha =)

Roserna är från Marcus. Fick dom idag redan eftersom han inte åker ut nåt imorgon. Det är lite av en blomsterbutik här hemma nu, för jag köpte tulpaner åt mig själv igår, och så kom marcus hem med rosorna idag, plus tulpaner från hans pappa=) Fint är det!

Hoppas ni får en kanonbra lördagskväll! Det ska jag ha!
puss

2010-02-27
09:52:06

förmiddagens planer


Ja, ni kan ju gissa vad jag ska syssla med den här förmiddagen... Jag får ju skylla mig själv som bjuder in folk både lördag och söndag, men jag gillar ju att fira =)Tror att kvällen kommer bli rätt lugn, för många kommer åka hem tidigt men kul kommer det bli ändå!

Just nu ser det ut så här på diskbänken, för vi var för trötta för att göra iordning igårkväll. Men jag tror att det misstaget kommer stå mig dyrt idag, för det luktar verkligen skit av gamla räkor och rökn makrill... Aja, man får skylla sig själv!

2010-02-25
19:45:07

på äventyr med ny kamera




Äntligen har jag en ny kamera! Det senaste har jag tagit färre o färre bilder för att de verkligen inte blir bra med den kameran jag hade, men nu har jag fått min examens/födelsedagspresent av pappa och Hélène som alltså var en ny kamera! Än så länge har jag inte haft så roliga motiv utan det blir mest på snön, hus och på Marcus. Men det har verkligen inte hindrat mig från att ta bilder. Februarimappen bland mina bilder kommer vara full av tråkmotiv =)

Nog om det! Föresten, är det bara jag som tycker att det är vår i luften trots allt snökaos? Jag vaknar var och varannan morgon av fågelkvitter, måsarna har komit tillbaka och det luktar så där speciellt. Är det inte underbart!
Nu ska jag koka mig lite té och krypa upp i soffan. Måsta samla lite krafter för en lång dag på jobbet imorgon, efter det är det helg, min födelsedags helg!!

2010-02-21
09:28:11

gnistrande

Man blir lite piggare av att titta ut genom fönstret idag om man jämför med gårdagen! Hela gården utanför gnistrar av all den snö som kom igår! Jag klagar iofs inte på vädret igår, för då fick jag inte dåligt samvete av att vara inne hela dagen o ta det lugnt, något som jag verkligen behövde! Här ser ni ett resultat av gårdagens oväder, de här cyklarna ska nog inte ut o köra på ett bra tag =)



Planerna för dagen är att ta det fortsatt lugnt, kanske åka med Marcus en sväng till frölunda torg också. Men först ska jag försöka ta mig till fysiken och göra min sjukgymnastik. Jag kände mig helt febrig när jag åkte hem från jobbet i fredags, så det blev inget då. Men jag måste ju hålla igång om ryggen ska bli nåt bättre. Vad ska ni göra denna fina söndag?

puss!

2010-02-17
20:12:08

slut som artist!


Får man välja pest eller kolera så väljer jag för tillfället magsjuka!När jag kom tillbaka till jobbet i måndags var Helene hemma med sin dotter och hon kommer inte tillbaka förens på fredag. Idag stannade Monica hemma för magsjuka, och stora delar av barngruppen är fortfarande dåliga. Som tur är har jag haft en klippa till vikarie med mig, och idag har vi börjat sanera avdelningen så gott vi kan. Alla ytor spritas, leksaker diskas och nappar kokas. Hade det varit en vanlig vecka på en etablerad avdelning hade det inte varit så jobbigt, men dels är jag ny i verksamheten och dels så har barnen precis kommit på att föräldrarna faktiskt går när de säger hej så, så det är mycket skrik just nu. Och det är tur att jag har gått till sjukgymnasten, för det sliter på ryggen! Känner av den varje dag! Så, nu har jag klagat färdigt! Jag är egentligen rätt nöjd med tillvaron för jag hinner med att träffa vänner, jag hinner att träna och stressen skolan ger när det hela tiden finns nåt mer man kan plugga är borta!!!Det är bara det att jag är så sliten!

Som sagt så känner jag av ryggen på jobbet, men jag känner verkligen att de övningar jag fått av sjukgymnasten kommer att hjälpa, och om några veckor kommer ryggen nog vara stark nog att jag kan börja träna som vanligt på gymmet! Och jag hade tur till 1000! Jag köpte kort på Fysiken, och jag fick det för studentpris! tydligen får man köpa kortet till studentpris om man går på sjukgymnastig på gymmet! Väldigt trevligt! En till sak som är träningsrelaterad är att jag önskar mig några tillfällen med en personlig tränare i födelsedags present. Eller iaf bidrag till det, för det är ju rätt dyrt! Jag vill att någon visar mig exakt hur jag ska göra alla övningar så jag inte skadar ryggen mer! Nu ska jag dricka upp mitt te och gosa ner mig i soffan igen. Har haft en kväll för mig själv, och det behövdes verkligen, men det ska bli mysigt när Marcus kommer hem snart!

puss på er!

2010-02-12
11:00:10

lite födelsedags tips
Idag mår jag lite bättre! Har sovit 12h i natt + att jag sov stora delar av dagen igår. Jag åt faktiskt lite frukost för en stund sen, så nu hoppas jag på att jag får behålla den. Lyckas jag med det så ska jag gå ett varv runt huset, är helt sjukt stel efter allt sängliggandes och hukandes över toaletten...

När jag ändå har lite tid över så kan jag ju visa två saker jag önskar mig inför den kommande 25års dagen =) Jag har ju varit hos en sjukgmnast för min rygg och då fick jag några övningar som jag kan göra hemma. Men såklart behövs lite redskap för det.

Det viktigaste som jag behöver är ett par vrist/ankelvikter på 1,5 kilo. På gymmet använde vi hantlar, men jag tänkte att jag kan använda dem till mycket mer om jag kör på dessa.


Nästa sak jag vill ha är en pilates/yogamatta. Det blir ju lite bekvämare att göra övningarna på golvet då =)


Annat jag önskar mig är lite klirr i kassan så jag kan köpa ergonomiska innerskor, byxor, bra skor att ha ute i Göteborgsvädret. Nästan allt är ju till jobbet.

2010-02-11
13:19:13

magsjuk


Häromdagen diskuterade jag med några föräldrar på jobbet om att jag tror att jag hör till den delen av befolkningen som inte blir magsjuk, och det har jag fått äta upp idag... Vaknade och tyckte att mensvärken kändes lite konstig, jag brukar ju aldrig må illa av den och den satt lite för högt upp, men det tog ju inte lång tid innan jag insåg vad det var... Det går ju magsjuka bland barnen, men jag trodde jag skulle klara mig. Så nu ligger jag alltså här i soffan och tycker jäkligt synd om mig själv. Har fått i mig lite vatten att dricka och precis ätit lite yoghurt, men som det känns nu va det en riktigt dålig idé. Fy helvete vad jag tycker synd om mig själv! Jag vill ju jobba! Jag ser fram att träffa barnen nu! På måndag börjar alvaret, då är inskolningen slut och barnen börjar på ordinarie schema.

2010-02-02
21:12:30

tillbaka på fysiken


Ungefär så här såg det ut idag, fast mer snö och mörkare! Det är ju Fysiken, mitt gamla gym, som är på bilden och jag har bestämt mig för att skaffa kort där igen. Men idag var jag där för att träffa en sjukgymnast, så nu ska jag äntligen få hjälp med min rygg! Det är ju på tiden, för risken att slita på ryggen är ju rätt stor när man skolar in tio 1-2 åringar...