MissVixen

2011-09-29
22:03:14

september

2011-09-28
22:13:00

Som jag har väntat!

Blogg.se har äntligen fixat en app till iPhone. Asbra!!!

2011-09-20
21:57:38

att bryta mönster


Nån stans så tror jag väl att det senaste årets stora viktuppgång och alla infektioner jag får hela tiden och den totala orkeslösheten att göra någonting har berott på stress och en missnöjdhet över min situation. Mitt glas rann nog över någonstans så istället för att fortsätta pressa på så tvingades jag att ändra min situation. Och jag kan ju inte påstå att förändringen blev liten med att flytta till Linköping, bli särbo, byta jobb och skapa mig ett nytt hem! Men den var nödvändig, och nu när jag kommit ifrån allt det negativa så måste jag verkligen tänka på att alla gamla mönster ska brytas med dessa förutsättningar.

2011-09-19
21:56:45

jag är här nu


Nu har jag landat i mitt kära Linköping. Det här som jag har sett fram emot så länge har helt plätsligt blivit verklighet! Och ibland slår verkligheten tillbaka som en käftsmäll rakt upp i ansiktet! Missförstå mig inte för jag är så nöjd att vara tillbaka och jag längtar massor efter min lägenhet, men jag har lixom haft tunnelseende ett tag. Bara sett målet och inte det jag faktiskt lämnar. Just nu känner jag mig ganska tom för det har slagit mig att jag verkligen har flyttat ifrån Marcus! Vi bor inte ihop längre... Jag är särbo... Och hur nyttigt det än är för oss så är det tungt just nu. Vi vänjer oss ju, men det vore ju konstigt om det inte kändes alls. Jag lämnar ju även den stad som varit mitt hem de senaste sju åren, mina fina vänner och mitt jobb, och visst känns allt det med. Så Linköping, jag kommer snart njuta av att vara här! Jag måste bara få sörja det jag lämnat lite!

2011-09-16
18:40:51

2011-09-16


Sista dagen på jobbet idag. Det var en märklig dag som gick från att först inte alls greppa att jag inte kommer dit på måndag till en massa tårar när jag kramade alla barnen och kollegorna hejdå. Fick en flaska vin och presentkort på IKEA, helt perfekta presenter enligt mig!

En suddig, mörk och otydlig bild på nya jackan. Finfin tycker jag =) Hittade fina plånböcker på åhlens, tjusiga väskor på zara och fantastiska skor på ask idag med. Men idag blev det inget unnande, måste tänka på att jag snart får köpa massa möbler!

Nu ska jag spendera min sista kväll som Göteborgara med lite Marcus-mys! Måste bunkra upp inför den kommande veckan!

2011-09-15
18:55:44

önska får man...

...jag tror jag dör lite!

den där Jeffrey Campell vet hur skor ska se ut!

Något jag tycker man ska göra är att unna sig nåt när bra saker händer i livet. Och hur dubbelt allt än känns med min flytt så har jag bestämt mig för att det är det bästa som hänt mig på länge! Nu har jag inte unnat mig själv dessa finingar, men det blev faktiskt en höstjacka idag. Inte bara för att unna mig, utan det börjar faktiskt bli lite kallt om mornarna nu och inga jackor jag har går att stänga av nån konstig anledning...

2011-09-14
21:58:50

en lista
Vad är den äckligaste mat du vet?
Måste nog vara sylta tror jag, eller bläckfisk. Både för den äckliga koncistensen

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet)
Det är väl egentligen inte nåt jag gjort uten jag är nöjd och stolt över att jag känner att jag faktiskt är bra på det jag gör.

Vad ångrar du i livet (om något)?
Jag försöker leva efter att jag aldrig ska ångra något jag aldrig gjorde och det har jag lyckats ganska bra med. Sen kan man ju alltid ångra små dumheter man hittat på.

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Jag gissar på svart, svart, svrat som vanligt=) Svarta jeans, mina doc martens och stickade koftor

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Min tierrajacka som av någon konstig anledning krymt i garderoben! (Tillsammans med en hel ikea-kasse av andra plagg...)

Har du någon oanad talang?
Nje, det tror jag inte. Ingen oanad iaf... Jag är bra på att prata, men det vet väl redan de flesta...

Vad gjorde du i helgen?

I fredags åt jag godis och packade ner hela mitt liv i kartonger. I lördags bar jag dessakartonger till en lastbil och åkte upp med allt till mamma i Linköping där de ska få bo (tillsammans med mig) fram tills dess att jag får min fiiina lägenhet 1 nov.

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?

Säga hejdå till alla mina fina barn på jobbet! Hur ska jag klara mig utan dom är en bra fråga! Måsta krama och pussa så mycket som möjligt på min Marcus med nu när vi ska bli särbos.

Vad har du på dig just nu?

Min tokrosa OnePiece

Senaste låt du lyssnade på?
call me - Shinedown

Bästa skönhetsknep?
Sova gott och mycket

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Enkelt

Och fulast?

brat

Vem saknar du?

Jag saknar Marcus redan innan jag flyttat! Eller jag vet hur mycket jag kommer sana honom i veckorna sen...

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Att allt löser sig till det bästa (+gärna en sol och  badresa någonstans med, men man kan ju inte önska om så materiella saker....)

Bästa boken nånsin?
Tragiskt nog så måste jag säga hela Twilight-serien. På engelska såklart

Vilka tidningar läser du?
Styleby och skönahem

Vad önskar du att du var bättre på?
Spela gitarr

Är du religiös?
På mitt egna sätt

Vad är din största rädsla?
Att de jag älskar ska försvinna. Och spindlar.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
Det är inte så farligt egentligen, men jag tänker inte berätta det ändå.

Om du får barn vad ska du döpa dom till?

Sånt ska man väl inte berätta? Men om jag skulle berätta det så skulle Astrid, Ronja och Edvin ligga högt upp på listan. Men Jag stor inte jag skulle kunna med att döpa mitt barn till Ronja då mitt marsvin hette det, men det är väldigt fint. Har ett till namn som jag inte tänker tala om.

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?

Jag vill ha en liten, liten fin aygo

De tre finaste sms du fått i år?

Jag sparar paktiskt inte på sms längre, men det finns tre personer som jag blir lite extra glad av att få sms från=)

2011-09-10
10:01:02

2011-09-10


Det är en märklig dag idag! Jag sitter och gör ingenting just nu, väntar mest på att klockan ska bli tillräckligt mycket så jag kan väcka Marcus. Vi ska köra upp alla mia saker till Linköping idag och jag vill egentligen komma igång med att packa lastbilen nu, men tror det är likabra att han får sova ut. dels för husfridens skull, men även för att det är rätt bra att va utvilad när man ska köra lastbil så länge. Det kommer nog kännas konstigt att komma tillbaka hit imorgon när alla mina saker är borta.

(Tokgamal bild på mig och Marcus)

2011-09-04
14:49:04

Ullared-shoppingKlockan 06.45 hämtade Emma upp mig imorse för vår tur till Ullared! Vi kom dit lagom tills de öppnade klockan åtta och åt vår med havda frukost i bilen. Så mysigt! Måste säga att den här gången var 1000 gånger trevligare än mitt förra besök där då hela vistelsen var en enda lång kö. Nu kunde vi strosa omkring i lugn och ro i flera varv och plocka i (och ur) saker ur våra vagnar.

Min shopping blev en tavla, en supermjuk och gosig filt, ett strykjärn, små skålar, en konservöppnare, thermoleggins, gardiner och en måttsats. Är väldigt nöjd med mina saker och nu längtar jag ännu mer tills jag får min lägenhet i november. Då måste jag nog ta en till tur dit för jaglovar, man kan spara in massa pengar på att köpa saker till hemmet där och det finns mängder med fina saker! Emma köpte lampskärmar och mattor för en bråkdel av vad de hade kostat i en vanlig butik!

Och jag vet! jag har gått lite bananas på de lila sakerna, men jag lovar att det inte kommer se så mycket ut när de sprids ut i en lägenhet=)

2011-09-03
10:06:31

Lördag 3 september
Igår kväll förgyllde vi vår fredag med räkor, halloumi, guacamole och vin. Jag fick till och med se eclipse! Inte ofta jag lyckas övertala Marcus att se nån av Twilight filmerna =)

Dagens gärningar blir att plocka ner tvätten i torkrummet, åka in till bondens egen marknad i Haga, förhoppningsvis äta lunch på det här stället och till sist så måste jag nog ta tag i min packning igen... Vi kör ju upp sakerna redan nästa helg!

Och i morgon väntar en tur till Ullared med Emma! Som jag har längtat efter detta!

2011-09-01
20:12:35

fina höst


Det är någonting med ljuset den här tiden på året som får det att bubbla inom mig! Och den krispiga luften när man går ut på morgonen känns renare än den kvalmiga sommarluften. Och kläderna! höstkläderna har de finaste färgerna och de finaste materialen. Hade jag inte haft köpstopp hade garderoben varit full av stora härliga koftor i alla färger och former =)

Hade en mysig kväll med Emma igår med med mat på ölrepubligen och ett event på hm, gäller att göra småsaker på vardagen med så blir dagarna lite roligare!