MissVixen

2009-04-25
09:48:51

en underbar dag
Här kommer min fantastiska fredag i bilder

Jag startade dagen med frukost på Brogyllen med Camilla

Sen var föreläsningen i skolan inställd så då blev det slottskogen
 
Där vi fick besök av lite änder
 
Grillning på kvällen
 
Årets första middag på altanen

Kan nog inte fått en bättre fredag! Som sagt, jag har det ganska bra ändå=)

2009-04-22
10:50:27

därför har jag det bra


Nu har jag varit väldigt dålig på att updatera här en period. Har varit lite uttråkad och motivationslös, men jag har det bra ändå! Ibland behöver man bara påminna sig själv lite granna=)

Och jag har det bra för att jag har en veranda i solen som jag kunde mysa i hela påsken och den kommande sommaren, jag har en pojkvän som gör massor för min skull, jag har bara en termin kvar i skolan, jag har jobb hela sommaren, jag får tillbaka massor på skatten, jag har väldigt bra kontakt med min familj (tydligen inte så vanligt...), jag är kär, jag har världens bästa vänner (även om de är lite långt borta), jag var på en rolig fest med militär-tema i helgen, jag träffade systeryster, farmor och min kära Hanna i helgen... listan kan göra milslång!
Poängen var ju att påminna mig själv om hur bra jag har det trots att jag är uttråkad och omotiverad ibland=)

Och föresten, en sak till! Jag fick VG i senaste kursen! Min skoltrötthet har gjort att VGna lyst med sin frånvaro ett tag, men nu är jag back on track!

 
(bilder tagna av mig jenny och marcus. Militär-tema och öl i solen kl 12 på förmiddagen, kan det bli bättre! )

2009-04-14
20:22:27

promenad bilder

Bilderna från min promenad dröjde vist lite för jag har inte varit hemma, men här kommer dom.
Påsken var ju helt underbar även fast jag helst hade varit i Linköping. Men det hade blivit lite mycket resande eftersom jag var där helgen innan och ska till Örebro nu i helgen. Jag har mest tagit det lugnt med promenader och altanhäng så färg har jag allt fått =)

Igår kväll åkte jag ner till Kungsbacka för att sova över hos en klasskompis. Det var riktigt mysigt även fast vi bara åt lite middag och kollade på Tusenbröder. Sov där för att vi skulle till hennes VFU-plats idag och göra en kvalitetsbeskrivning.

  
(fräknar, vitsippor och säveån. Alla bilder tagna av mig)

Nu är det dags att natta mig. Sov inte många timmar i natt så är rätt sliten.

kramar

2009-04-12
12:31:34

oslagbar promenadsträcka
Måste säga att jag bor helt fantastiskt bra! Var ute på en långpromenad till Jonsered och tillbaka precis och naturen är helt underbar! Det är en lyx att ha så nära till naturen, nåt ja egentligen inte haft sen jag bodde hemma i Linköping. Men helt ärligt så slår nog det här vidingsjöskogen... Jag tog lite bilder och de kommer upp sen, nu måste jag tillbaka ut i solen. Ska lägga mig på verandan med lite kurslitteratur.

Och föresten! Nu är Jonna tillbaka i Sverige! Välkommen hem vännen! Synd att jag inte kunde vara med dig och gänget hemma i helgen.

puss på er!

2009-04-06
20:15:44

altanhäng

Jag känner mig som en stor degklump för tillfället efter helgen och denna dagen! Var hemma i Linköping från fredagmorgon till igår för att fira min gammelmoster som fyller 90! Mamma, Jenny och jag slet på kalaset så att allt skulle funka och jag tror att Anna Maj är riktigt nöjd med sin dag! Fick lite släkthistoria av morfar i helgen också som var riktigt roligt att veta. Ska läsa in mig lite mer på det då det faktiskt är en del av sveriges arbetarhistoria också. Intressant tycker jag! 

Måndagen har bestått av lite sovmorgon, fika med Marcus i stan, skola med basgruppen i två timmar, altanhäng här hemma med en powernap i solen=)2009-04-01
21:55:15

en smak av våren

Idag åt första lunchen ute på trappan i skolan och det var underbart! De tre timmarna som var mallan föreläsning och VFU-träff spenderades här vilket resulterade i lite färg. Det tar mycket nu så jag som är så känslig måste vara försiktig! Jag o tjejerna beslutade oss för att åka till Barcelona om en månad, men det verkar inte bli av då det inte går några flyg... Får hoppas att vi hittar nåt för det hade ju varit fantastiskt, eller hur!

Eftermiddagen bjöd även på vårens första altanhäng här hemma, även om det blev kort för vi skulle hinna till blomsterlandet innan det stängde. Tog tag i att plantera den lilla sticklingen jag fick av mamma i födelsedagspresent också så nu får den chansen att växa till sig lite. Om den överlever min plantering vill sänga, jag är ju inte direkt känd för att ha gröna fingrar=)

Kolla in den fina brännan här nere! Hoppas inte det märket sitter kvar hela sommaren nu...