MissVixen

2009-05-30
15:46:13

dagens känsla

Bilden är från Ullevi förra sommaren när vi väntade på att Iron Maiden koserten skulle dra igång, men stämningen är densamma som jag har nu. Problemet är bara att jag sitter inne vid datorn och skriver och att alla andra (förutom min klasskamrater) är ute i solen. Tog en paus förut och åkte till systemet, åt lunch och köpte en glass, men nu är det dags att bli färdig!

Som tur är ska jag äta grillad haloumi med sallad ikväll, och efter det drar jag till Lise med en flaska rosé. Förhoppningsvis firar jag att jag är färdig!

puss

2009-05-28
15:15:05

need I say more

Helt ärligt så orkar jag egentligen inte mer idag! Men jag ville ju bli klar så jag får njuta av solen i helgen )= Hur som helst så mörjar pusselbitarna så smått falla på plats och jag kan se ett slut på skiten om jag tittar riktigt nogrant. Jag ska bara skriva klart litteraturgenomgången, skriva analys av transkripten, skriva diskussion och korrekturläsa... Jaja, jag sa att jag ser ett elut om jag tittar riktigt ordentligt...

Sista rycket fram tills 16.30! Sen hem och göra mig iordning för kvällens händelse och ladda för min utbildning imorgon.
Imorgon 14.30 ska jag vara igång med skrivandet igen,

2009-05-27
09:44:44

nu brinner det i knutarna

Hörrni, titta på helgens väder! Det ser ju helt fantastiskt ut! Inget väder för att sitta inne och skriva uppsats så nu gäller det att ligga i. Hur ska jag hinna egentligen? Först och främst så ska jag ju inte sitta här på bloggen, men just nu kan jag inte göra så mycket. Har suttit hemma på morgonen och transkriberat klart mina filmer. Hinner inte starta med nåt mer innan bussen går, för jag ska ta mig in till skolan idag med. Koncentrerar mig så mycket bättre där. Uppsatsen ska vara inne måndag morgon, men jag vill helst vara klar imorgon kväll... går nog inte, men jag ska försöka! Sen händer det massor med skoj!

Imorgon kväll ska Marcus få sin present av mig och Sandro, tror det kommer bli riktigt lyckat! På fredag ska jag på en utbildning på förmiddagen som jag vet kommer bli rolig och intressant och på lördag kväll har en klasskompis hejdå fest, för hon flyttar rillbaka till sin hemort.

Alltså vill jag inte sitta och skriva i helgen!

Nä, nu ska jag äta en grape och sen gå till bussen!

kram kram

2009-05-25
20:30:25

första springturen avklarad
Alltså, när jag väl var ute och spracg (joggade/gick) idag så funderade jag lite på vad jag gett mig in i egentligen! Men hörrni, jäklar vilken energi jag fått nu efteråt! Det gäller bara att ligga i och hålla ut de första två helvetes veckorna, sen vet jag ju att det faktiskt blir skönt att springa! Och vilken grej att kunna ta sig runt göteborgsvarvet! 21 km, here I come!

Jonna, nu kör vi!

2009-05-25
07:30:22

ut o springa

Om inte stressen över uppsatsen skulle räcka så vet jag exakt hur man kan göra för att spä på den lite till! Ställ er på vågen efter en helg med mycket kalas och jag lovar att pulsen ökar några slag! Jag lovade ju mig själv att jag aldrig igen skulle gå upp det jag gått ner, men nu ökar kilona sakta men säkert! Jag vill inte! Jag ska inte! Jag vägrar!

Se vet ni vad! Nu kör vi! Så fort anmälan till nästa års Göteborgsvarv kommer ut är jag den första att anmäla mig, sen får ni följa med mig ut med löparskorna! Tur att cykeln är fixad också så jag kan skaffa mig lite benmuskler på vägen till jobbet i sommar också!

Nu ska jag klä på mig, packa ner Marcus dator och bege mig till skolan för lite seriöst uppsatsskrivande! Förhoppningsvis kommer nästa måndag vara lite mer av en lättnad, både psykiskt för att uppsatsen är inlämnad och fysiskt på vågen!

Ta hand om er och ha en bra måndag nu!

puss

2009-05-24
20:36:59

ett kärt återseende på msn

För första gången på flera månader var Yuka online på msn! Gissa om jag blev nostalgisk och gissa om jag längtar tillbaka till Japan! Har bläddrat igenom alla Japanbilderna flera gånger nu och jag måste verkligen tillbaka! Helst då med Lena igen såklart! Yuka planerar att komma hit till Sverige snart, så jag håller tummarna för att det ska bli av. Hon har visserligen planerat det sen vi var där hösten 2007, men inte fått tummen ur än...

Dagen kan sammanfattas av nostalgi och melankoli... Sista rycket innan skolans sommaruppehåll, men först ska en uppsats skrivas och godkännas. Kan tänka mig att med nedstämdhet beror på den kommande veckans skrivande. Jag vet ju att jag kan, men jag känner mig aldrig så dålig som när det är dax att skriva... Och tro mig, jag jobbar verkligen på att få bort den känslan, för jag kan och jag är bra! Jag måste bara övertala mitt humör om det också!

Nu ska jag lägga mig i badkaret och fokusera på roliga saker. Efter det ska jag ligga på min matta så sedan borde jag väl känna mig på topp igen, eller hur!

Puss på er!

2009-05-22
14:49:21

jag ser er!

Lite läskigt va, det är som om jag ser er=)

Hur som helst så lever jag! Jag har haft VFU som tog slut i onsdags, har varit sjuk, försöker vänja mig vid boendesituationen, har en jävla bajs uppsats att skriva... Ja ni hör ju, jag är på ett strålande humör=)

Har faktiskt haft en del guldstunder också med vänner, familj och lite annat löst pack!

Just nu sitter jag och mölar i mig chips från IKEA och funderar på om jag ska lägga mig en stund på min kära spikmatta, behöver slappna av lite granna. Ja, så får det bli!

pusspuss

2009-05-09
21:17:58

still here, but away
Var inte oroliga! Jag lever fortfarande och jag mår bra. Det händer aldeles för mycket runt omkring mig nu! Vissa saker rör mig direkt och andra har jag egentligen inte med att göra men jag blir påverkad ändå. Tusen tankar snurrar runt i huvudet och det är svårt att hålla fokus på något för tillfället. Svårt att hitta de rätta orden att skriva här, så jag väntar ett slag tills stormen lagt sig. Väntar tills det blir lättare att se klart igen.

så länge så får ni ha det så bra.

puss

2009-05-05
05:44:24

sömnlöst

Klockan är 05:42 och jag sitter redan uppe... Hoppas inte det här är starten på en ny sova dåligt period. Somnade nog runt kl 1 inatt och vaknade igen vid 3. Kändes meningslöst att ligga kvar när Marcus gick upp vid 5 eftersom jag vart helt klarvaken. Så nu sitter jag här med mitt pepparmyntaté.

Men idag har jag fullt upp hela dagen, så förhoppningsvis ska jag kunna sova igen inatt!

Hoppas ni sivit bättre än mig!