MissVixen

2012-08-31
09:06:56

livet

Ibland går det upp och ibland går det ner! Igår var jag på strålande humör hela dagen och tyckte att allt flöt på rätt bra ändå men sen framåt kvällen så vände det totalt! Humöret for rakt ner i botten av ingen anledning alls, men så tror jag att det måste vara ibland. Det blir ganska tråkigt om man bara är så där lite lagom hela tiden. Just nu sitter jag med morgonkoppen och har hunnit läsa lite favoritbloggar och njuter av att ha sovit ut. Tror at jag ska satsa på en sån där fredag som jag älskade att ha för några månader sen. En sån där då jag bara är hemma själv och njuter av att ha det helt lugnt runt omkring mig.

 

2012-08-12
22:24:03

Träning vecka 32

Fördelen med att börja jobba igen är att komma in i lite vanliga rutiner. Och hur underbart är det inte att köra igång träningen på allvar igen!

Måndag: 5km jogg på bandet + ett kort styrkepass för rumpa och baksida lår

Tisdag: 3,7 km PW

Onsdag: 5km jogg på bandet

Torsdag: 3,5km PW + rygglyft och situps

Fredag: Vila

Lördag: 6,4km PW

Söndag: 6,2km jogg runt ån

2012-08-06
20:40:33

She´s only happy in the sun
I lördags kom jag hem efter en underbar vecka i Port de Sollér på Mallorca! Vi har solat, badat, ätit gott, marinerat oss i vin, varit i Palma och Sollér och svettats så mycket att man såg nybadad ut. Men den här veckan var nog egentligen precis vad jag behövde. Men vet ni vad jag tycker är bäst med att åka bort? Att komma hem! Att få packa upp, tvätta kläderna, plocka iordning hemma och njuta av att vara i sitt eget bo igen.