MissVixen

2009-09-27
19:52:34

lustfyllt

Vilken härlig helg det har varit! Hade ett väldigt upplyftande möte med min VFU-ledare i fredags inför att hon ska komma ut till min VFU och bedöma mig där hon sa att jag redan har uppnått mina examensmål och att jag gjort det redan första gången jag träffade henne för ett år sen. Pigg av detta begav jag mig till gymmet där energin aldrig verkade ta slut, har nog aldrig gått så bra på ett träningspass förut!Igår fick både jag och Marcus sovmorgon och jag kände hur lätt det är att ta vardagen för given. Vet inte när det var sist som vi faktiskt vaknade tillsammans och kunde äta frukost tillsammans med! Vi begav oss till Haga för Bondens egen marknad och handlade allt fråm bröd till ost, honung och grönsaker! Grönsakerna ligger och rostat i ugnen just nu så det blir en gos döndagsmiddag! Efter marknaden blev det liseberg med Lena och Daniel och på kvällen var det fest!

Som sagt, en väldigt härlig helg! Till och med  söndagen har varit mysig, även fast jag mest sovit hela dagen! Kan det vara att jag inte känner så mycket stress för tillfället då jag inte har några böcker som måste läsas eller texter som måste skrivas!

Hoppas ni haft en lika lustfylld helg ni med!

Pusspuss

2009-09-15
09:01:09

I fas...


... och jag ska försöka hålla det så ett tag. Har gjort massor av alla småsaker som legat o väntat och jag är i fas med skolan så det känns väldigt bra! Min utmaning blir väl att fortsätta få färdigt alla småsaker och inte hamna efter i skolan med en gång igen.

Jag la in en sista bild från sommaren, för vi kan väl alla enas om att sommaren är över för den här gången. Men det är ju inte helt illa det heller, för början av hösten är min favoritårstid! Alla färger är helt fantastiskt fina, varje morgon luktar det som när man började skolan när man var liten och luften är helt klar! Och hösten bjuder faktiskt på de finaste kläderna =) Och så har jag roliga saker att se fram emot! I helgen får jag till exempel träffa familjen, jag ska ut på VFU, lisebergs avslutnings fest blir nog kalas, jag ska på Winnerbäck konsert i Örebro med syskonen och så närmar det ju sig advent! Jag älskar advent!

Om man nu ska hålla sig i fas så är det nog ingen bra idé att skriva mer här just nu=)

Ta hand om er!

2009-09-12
16:09:54

snurrigt

Har ett virrvarr av tankar i huvudet så det är rätt svårt att fokusera på boken. Hur ska man kunna skriva en text om en bok om man inte kommer ihåg vad man läst?! Har kommit fram till varför jag är på så kasst humör iaf, och det är ju ett framsteg iaf. Jobb såklart! Stressen över att jag faktiskt är färdig med min utbildning börjar krypa sig på och jag kommer nog inte kunna släppa det helt förens det är kirrat. Som tur är har jag ett CV nästintill klart för att skickas in, ska bara be syss läsa igenom det först och fråga min handledare om hon kan tänka sig att stå som referens.

Förövrigt har jag återigen blivit påmind om hur nära döden faktiskt är. Även denna gång var det inte en person som jag är nära, men det hindrar inte att jag blir påverkad. Livet är verkligen flyktigt och det känns väldigt märkligt att en person bara försvinner

2009-09-10
11:45:47

jag stinker
Hittade den här (inte så smikrande) bilden av mig o Marcus när vi var på nordens ark förra sommare. Det var ju precis i början när vi träffades och det känns som det är 100 år sen! Helt sjukt vad mycket som kan förändras på lite mer än ett år!

För övrigt så tror jag att folk kommer hålla avstånd från mig på skivstångspasset idag=) Har haft massa vitlök i maten det senaste, men idag slår jag nog priset! Gjorde iordning sallad till min lunch förut och hade Hélènes goda recept på salladsdressing i, men vitlöken var vääääldigt stark! Mig gör det inget, men jag känner redan att jag stinker bara efter att jag provsmakat!

Hoppas benen orkar med träningen idag, är fortfarande lite seg sen indoor walkingpasset igår=)

Nu känns det som att motivationen kommet hålla! Det är sååå skönt att vara tillbaka på friskis! Har satt upp mål och delmål fram till jul så jag lättare kan följa mina resultat! Så roligt!

2009-09-08
20:30:51

indoor walking
Vad gör man när man sitter vis datorn och har ca 100 sidor kvar att läsa plus ett paper på två sidor att skriva? Svaret är självklart att man skriver ett inlägg på bloggen om den nya roliga träningen man provat!

(bild lånad från www.friskissvettis.se)

Jag måste verkligen rekomendera alla som har möjligheten att prova den nya träningsformen indoor walking! Särskillt om man redan är fast i spinningträsket=) Maskinerna man går på är utformade på samma sätt som en crosstrainer, men de är nättare som en spinningcykel. Passet är uppbyggt på liknande sätt som ett spinningpass, men man slipper träsmak (eller snarare saldelsmak) i rumpan efteråt. Perfekt för att få upp konditionen igen, och det passar alla då man helt och hållet bestämmer motståndet själv. Jag testade första gången igår, och då vågade jag inte lägga på så mycket motstånd eftersom jag inte visste hur passet var upplagt. Men tro mig, jag svettades ändå och imorgon kommer jag lägga på mycket mer!

Nu kanske det är dags för lite läsning om kunskapsbedömning och betyg igen. Visst låter det spännande...