MissVixen

2008-08-25
17:53:25

dax för svamp?
I helgen har mamsen varit på besök och då gav vi oss ut på jakt efter kantareller. Det här blev vad vi hittade efter några timmar, men vi var inte ledsna för det för det var rätt trevligt ändå=)

Marcus höll på att trampa på den här ormen så låg och väste åt oss en bra stund sen.

Sen höll han på att trampa på den här lilla söta grodan. Eller är det en padda kanske, nån som vet?

Efter några timmar var det dax för lite mat och då blev det såklart korvgrillning.

Stämningen var inte förstörd trot att bonden kom o skällde på oss för att vi gått på hans äng. Trodde man fick gå på ängar...


Är det nån mer som gjort nåt kul i helgen?

2008-08-19
16:23:38

utflykt till Nordens Ark och Smögen
Igår gjorde vi en liten roadtrip upp till Nordens Ark och strosade omkring o tittade på utrotningshotade djur.

En söt liten panda

Nyfiken varg=) Resten av flocken var rätt skygga, men vi fick några skymtar av dom.

Efteråt åkte vi vidare till smögen och åt lunch. Gott!

Bateriet tog slut efter denna vackra bild av min halva pizza så det blev inga fler bilder av mig=)

2008-08-19
16:14:25

blir kvar här

Eftersom jag inte skriver så mycket längre och mest lägger upp bilder har jag funderat endel på att byta till bilddagboken.se, men jag är rätt nöjd med min blogg ändå så jag beslutade mig för att vara kvar.
Jag funderade även på att eventuellt skapa en ny blogg eftersom det har skett ganska stora förändringar för mig det senaste så det hade varit gött med en nystartäven i bloggen. Men återigen beslutade jag mig för att ha kvar den här =) Det jag däremot har gjort är att jag har rensat ur den här bloggen. Det är inget som jag har skrivit tidigare som jag har ångrat itan det är bara för att det är skönt med en nystar ibland =)

pussokram!

2008-08-12
10:15:29

lite fler bilder
Det börjar nästan kännas som att sommaren är slut nu. Får hoppas att det inte är så, och medans det dåliga vädret håller i sig kan jag drömma mig tillbaka till varmare dagar=)
Jag hade tur som fick helt fantastiskt väder när jag hade en vecka ledig! Då drog vi ut till Styrsö för att hjälpa Marcus pappa i butuken en kortis och för sol o bad! Helt underbart!

Visst ser det somrigt o fint ut! Men jag fick lite av en chock när jag såg bilden! Min hållning är ju helt katastrofal så det har jag verkligen försökt tänka på nu. Plus att det blåser in under klänningen så det ser ut som jag har världens bilringar, men det kan jag bjuda på=)


Roligt, roligt att åka båt!


Helt värdelös bild, men den beskriver rätt bra hur varmt det var! Var tvungen att lägga handduken över huvudet för att inte få solsting=)

2008-08-12
10:06:52

ett tag sen
Nu var det länge sen jag var här igen. Hinner inte sitta vid datorn alls nu för tiden, men det är ju faktiskt nåt positivt =) Jobbar mycket och är mycket ute i Partille hos Marcus plus att jag måste hinna träffa alla vänner, så dator, tvätt, städ, disk är något som blir bortprioriterat.

För ett tag sen var ju syskonen här hos mig för att gå på konsert. Det var en väldigt mysig o trevlig helg och Iron Maiden var helt grymt bra!!! Här sitter vi o äter på gamleport innan konserten och Patrik håller på att förklara att han faktiskt håller på att få lite mer skäggväxt=)


Kenneth köpte in mycket öl som vi delade på i värmen innan konserten. Var helt sjukt varmt den dagen och vi satt mitt i solen på läktaren.


Nu var det nästan fullt! Jag fick inte mycket mer bilder än detta för min kamera klarar inte mörker. Får se om jag kan få lite bilder från konserten av syskonen.


pusspuss