MissVixen

2008-09-30
18:41:26

en kort uppdatering
Nä, nu får jag faktiskt skärpa mig! Har tänkt skriva flera gånger men tappar alltid lusten mitt i så jag lägger ner=) Har inge bilder att bjuda på ikväll heller tyvärr. Jag tror inte att det var någon som tog kort när vi var uppe i Örebro vilket var lite synd för vi träffade ju både farmor, Hanna, Jenny, Patrik, Viveca, David o Fegga! Slog många flugor i en smäll den helgen! Det var riktigt trevligt iaf och det var väldigt kul att Marcus ville följa med!

Annars så rullar skolan på och på fredag ska jag ut på 2 veckors VFU. Jag försöker träna och tänka på maten och jag tycker att det går rätt så bra igen. Hoppas det håller i sig!!! Busschaffisarna börjar nog snart tro att jag försöker sätta nåt slags rekord i antal bussturer till och från Partille, men det kan det vara värt =)

Det blev lite kort det här, men det är en uppdatering iaf! Ska försöka ta lite bilder igen och liva upp den här annars så vita sidan!

Nu ska jag duscha efter spinningpasset och sen ta mig ut tillpartille igen!

Pussokram!

2008-09-18
19:13:09

back on track
Nu är jag helt återställd igen och saker rullar på som de ska. Förutom träningen då kanske... Men det kan jag ta tag i nu igen när jag är frisk, och det måste jag göra för jag känner att byxorna är rätt tighta efter sommaren =)
Imorgon bär det av till Örebro till Jennys inflyttningsfest och då passar jag självklart på att åka till Kumla för att träffa farmor! Marcus o jag sover hos Hanna på lördag kväll så det ska bli mys o se hur hon bor däruppe. Har ju bara sett hur hon bor i Linkan tidigare. Blir nog en kanon helg det här! Hoppas mitt resesällskap tycker detsamma!

2008-09-10
19:21:58

höstförkylning

Ok, jag är kanske inte riktigt så sjuk som bilden kan antyda, men jag har varit riktigt förkyld ett par dagar och tyckt väldigt synd om mig själv! Kan inte riktigt koncentrera mig på det jag ska läsa när hela huvudet är fullt av slem, men jag tror jag kommer hinna läsa klart de böcker jag ska tills nästa vecka.

Jag får väl återkomma med nån roligare info när jag blivit lite roligare igen. Hoppas ni är friska och krya i alla fall!

pussokram