MissVixen

2009-06-29
10:45:10

090629
I helgen har det varit metaltown i stan. Inte för att jag har så mycket roligt att berätta om bra spelningar, för jag var aldrig på festivalen tyvärr. Men däremot bodde de flesta som var på festivalen på den campingen som jag jobbar på! Det kändes så iaf, så nu är det helt fantastiskt skönt att ha två dagar ledigt! Årets första dopp har jag hunnit med de senaste dagarna och igårkväll gick Marcus och jag på bio. Jag klagar inte på värmen, men det var faktiskt skönt att sitta i en sval biosalong i några timmar! När vi kom ut igen straxt innan midnatt var det fortfarande varmt så det kändes som utlandet. Transformers såg vi, och den var faktiskt riktigt bra! Tyckte nog att den var bättre än den första.

Nu ska jag nog åka o träna!
ses!

2009-06-23
08:57:21

en trött malin

Nu är det väl kanske dags för en uppdatering igen. Har inte haft någon org alls att sitta här vid datorn. När skolan slutade åkte jag till Jonna i Skövde för att fira att hon är klart sjuksköterska. Efter det bar det hem till mamma i Linköping och där satt jag mest framför TVn tror jag. Var helt slut, all stress från terminsslutet hade väl tagit en del på kroppen så jag var i nåt slags komatillstånd=) Efter jag kom tillbaka till gbg har jag inte haft så mycket att skriva om heller, för jag har mest legat o läst. Tänkt så skönt det kan vara att läsa böcker som man faktiskt vill läsa!

I onsdags började jag mitt nya jobb och det är jättekul! Frustrerande att man inte kan allt på en gång och irriterande när datasystemet inte funkar, men jag klarar mer och mer för varje dag! Har däckat så fort jag kommit hem från jobbet för jag blir så trött. Är inte van att behöva tänka så mycket hela tiden =)

Idag jobbar jag 15 -23.30 och den är jag ledig två dagar! Jippi!

2009-06-01
21:50:32

ut ur uppsatsbubblan


Nu leker livet igen! Tentan skickade jag in igår efter lite korrekturläsning av pappa och nu är jag friiii! Eller, idag och igår tar jag igen missade VFU-dagar, men då uppsatsen redan är skriven så är det rätt kravlöst!
Åt helt fantastisk god middag förut och det såg så smarrigt ut att jag var tvungen att ta kort på den. Mangosallad med stekt haloumi är inte att leka med! Hade kunnat äta tills jag sprack!

Uppsatsen har gjort att jag inte hunnit springa nåt så planen var hela tiden att jag skulle springa idag. Men efter en stund i solen på altanen och min goda middag kändes det rätt kört! Men va fan lixom, så fort kan det ju inte gå att slacka efter så jag drog på mig joggingskorna och grog ut på en jogging/walking runda! Helt fantastiskt skönt i det här underbara vädret! Kossan gjorde mig sällskap en bit på vägen=)

Ta hand om er!