MissVixen

2008-03-06
13:26:14

glasögonnörd
glassesHämtade ut mina glasögon igår och det här blev resultatet. Ett resultat iaf, men jag provar de andra om några dagar. Bäst så man verkligen känner att allt stämmer med dom. Är faktiskt riktigt nöjd! Det enda jag är mindre nöjd med är att man får fula märken på näsroten, men det kan jag kanske överleva =)

       

Nog med egobilder för idag! Hoppas ni har det lika soligt och fint som jag!

pussokram!


Bilder: Privata

2008-03-05
09:51:42

I vilket land ligger London?

Jag som resten av alla lärar studenter har fastnat på svts serie "Klass 9A". Det är verkligen skrämmande att se hur mycket kunskaper som fattas hos de här eleverna, och som en av de nya lärarna sa i serien så är eleverna faktiskt inte dumma! Och helt ärligt så förstår jag att det ser ut på det här sättet i Sverige nu när jag fått inblick i hur lärarutbildningen ser ut. Det som de lägger absolut störst vikt vid hela tiden är examensarbetet vi ska skriva sista terminen. Nästan hela terminen jag läser nu går ut på att förbereda oss inför det kommande examensarbetet. Är det inte lite konstigt att de lägger vikten vid att lära oss skriva uppsats när vi går utbildningen för att lära oss bli lärare? Väldigt märkligt tycker jag!
Lärarna jag träffade i Japan pratade så gott om svensk skola och utbildningen här i Sverige. Tydligen har vi bra rykte runt om i världen, det som är synd är ju att vi inte lever upp till det.

2008-03-03
12:04:34

c-vitamin boosta
Samma visa denna vecka! Det ÄR härlogt att vakna trots att det är måndag när solen skiner. Har varit på stan och gjort en del ärenden och promenerat hem i solen. Känner mig lite seg så det blev två kiwis och en appelsin när jag kom in för att C-vitamin boosta lite.

Helgen blev jättemysig! Till och med bussen till och från Linköping var trivsam då jag reste med bus 4 you. Fotöljer till säten med utfällbart benstöd och allt. Kontakt ifall man ville använda dator eller ladda telefonen vid varje säte och kaffeautomat bak i bussen. Riktigt nice, så jag bjuder på lite gratisreklam =)

Blev firad av familjen med god mat och "tårta". Inte riktig tårta då det bara blir massa över, utan jag valde att ha chokladtryfflar som tårta denna födelsedag. På kvällen var jag och syss ute och åt med några kompisar. Var trevligt det med då jag sällan träffar så många när jag är hemma på besök. Blev lite onödigt mätt på lördagen dock...

pussokram

tårta
bild på min "tårta" med mamma och systeryster i bakgrunden

Bild: Privat