MissVixen

2012-06-30
12:26:36

saturday baby!
Men hur skönt är det inte med helg! Folk går på semester hit och dit men jag har fortfarande två arbetsveckor kvar innan det blir min tur så jag njuter till fullo av helgen! Eller än så länge har jag inte kommit längre än att njuta av sängen och att få sova ut, men är inte det egentligen vardagslyx att få ligga här utan att röra mig ur fläcken?
 
Planerna för dagen är att försöka ta mig ut på en lugnt promenad, har lite känningar i halsen så vill inte riskera att bli värre. Sen ska jag damma lite och till kvällen får jag äntligen hänga med min kära Jonna=)
 
Vad har ni för planer en fin lördag som denna?
 

2012-06-27
20:50:03

Käraste syster
 
 Två dagar försent, men GRATTIS systeryster!
 
Jag har lite problem med nya blogg.se så tills det löst sig blir det rätt bildlöst här.

2012-06-17
10:40:35

tillbaka till gymmet

Jag skriver visst mest om träning och hälsa nu, men jag kan inte riktigt låta bli för det är så kul! Igår körde jag mitt första styrkepass på sjukt länge och vad jag älskar det! Tog det riktigt lugnt och körde på låga vikter mest för att få tillbaka lite muskelminne, men det känns ordentligt idag ändå=) Ska byta om och bege mig ut på en förmiddagspromenad med Jenka nu och hoppas det kan mjuka upp musklerna lite=) Hoppas ni får en riktigt fin söndag allihopa!

image description

2012-06-16
09:25:37

keep going


(Bild hittad hos Frida)

2012-06-14
20:48:10

min motivation

Jenkas klädhög bestod av kläder som numer är för stora, men min klädhög (en hel IKEA-kasse) består av kläder som jag ska komma i igen. Och vet nit?! Det börjar faktiskt närma sig! Jag drog på mig alla kläder i påsen igår och några byxor som jag inte kunnat knäppa förut gick faktiskt igen! Väntar dock lite till innan jag använder dem, för än så länge var de inte helt smickrande =) Jag blev så motiverad att satsa ännu mer nu så jag testade till och med att jogga lite lätt igår och idag. Jag har ju inte vågat mig på det eftersom lungorna spökat, men det gick helt ok. Hostade lite inatt, men det är ingenting mot hur det har varit! Igår gick det inte alls bra att jogga för musklerna var så ovana, men idag gick det bra mycket bättre! Jag känner peppen att fortsätta nu! Och för att göra dagen ännu bättre fick jag ett ryck och klippte håret idag så nu ser jag inte ut som en kvast på huvudet längre!

image description

2012-06-12
21:50:48

när pusslet faller på plats

Jag börjar känna mig lite som en skiva på repeat, men jag förundras hela tiden av att allt bara känns bättre precis hela tiden! Jag kan tycka att jag har landat och att pusselbitarna fallit på plats, men så kommer jag till någon ny insikt och så känns allt så mycket bättre igen! Ibland känns det som att jag går och väntar på smällen, dagen då allt kraschar, för allt känns så himla bra nu! Jag är förälskad i Linköping, staden som jag flydde ifrån efter gymnasiet har blivit min största kärlek! Här har jag mitt liv och min vardag just nu och allt flyter bara på. Jag umgås med både gamla och nya vänner och jag har hittat tillbaka till gamla favoritställen. Och Stångån, det finaste jag vet! Trots alla mil jag gått runt där i vår och dagarna då jag kräks på sträckan så kan jag inte sluta facineras över hur vackert det är!

Och bara för att jag har varit så dålig på att uppdatera det senaste så bjuder jag på ett bildregn! Natti!image description