MissVixen

2008-12-19
12:38:04

Hur gammal är jag?

Julen 2004 hade jag bott här i Göteborg i ca 5 månader och hade redan då dragit på mig ett ryggskott. Otränad och jobb på förskola tror jag anledningen var. Nu har jag bott här i fyra år och 5 månader och har dragit på mig ett ryggskott till! Underbart! Anledningen denna gång: Otränad och VFU på förskola! Note to self: Sluta aldrig träna! Det gör ont med ryggskott!!!
Min handledare tjatade på mig i en vecka att gå till kiropraktorn, men det krävdes att jag skulle tappa all förmåga i min arm innan jag gick dit. Så i tisdags gick jag dit och axeln/armen blev helt bra och ryggen mycket bättre. Idag var jag där igen och nu känns det nästan ingenting. Hon sa att det nog skulle gått över helt om ca 2 dagar. Skönt!!! Hon tog även bort minm "buffaloknöl" i nacken. Har haft den i flera år och sådana går inte att träna bort! Så alla ni som inte tror att en kiropraktor kan hjälpa, tänk om!

Nu sitter jag i min lägenhet igen. Det är inte så ofta det händer nu för tiden, och den kommer ju bara vara min i nån månad till. Ikväll kommer det en som ska kolla in lägenheten åt sin dotter som kanske ska få den. Anledningen till att jag är här idag är att jag ska packa och städa lite. Bra att börja med det så det inte blir så mycket i slutet. Alla kläder är redan flyttade så nu slipper jag åka hit och hämta ombyte stup i kvarten.

Dags att sätta igång!

Hej svejs!

2008-12-09
17:28:30

nu är det inte långt kvar...
...tills nåt egentligen

Först och främst jul och nyår. Tiden rasar fram och snart kommer det vara över.

Under jul och nyår så har jag en uppsats att skriva så det är ju inte så långt dit heller...

Och så är ju min kära lägenhet uppsagd så sista januari måste jag vara utflyttad... inte långt kvar dit heller! Tur att jag blev av med sängen och frysen idag iaf, så jag har två grejer mindre att tänka på att jag behöver fixa!