MissVixen

2007-11-28
05:32:52

helg två i tokyo
Kom på att jag faktiskt inte skrivit något om helgen i Tokyo.
På fredagen åkte vi ganska så snart efter skolan till vårat hostel i Tokyo. Jobbigt nog så hade de strulat till det med våra bokningar så vi hade bara fredagnatten bokad... De satte upp oss på kölistan till dagen efter så vi fick hålla tummarna för att det fanns sängplatser lördagnatten. Vi hade tur, fick byta rum, men det är ju överkomligt.

På lördagen åkte vi först till electric city och kollade på massa electronik. Det var helt galet! Små butiker överallt och alla hade någon som stod på gatan och ropade ut reklam i megafon! Väldigt högljutt minst sagt... När vi gått runt där en stund bestämde vi oss för at åka till Shibuya. Ska man shoppa i Tokyo så är det nog det bästa stället att åka till. Jag köpte en kofta, ett par vantar och en plånbok så det gick inte så<mycket pengar ändå.

På kvällen så kom Chris som jobbar i matsalen på skolan och Yoka som jobbar uppe på förskolan till vårat hostel där vi satt och tog en drink och åt lite mat. Väldigt trevligt. Efter det tog vi en taxi in till Roppongi. Roppongi är ett område med hur mycket klubbar som helst. Tydligen är det väldigt populärt för västlänningar att gå ut där, men jag såg bara japaner. Roligare tycker jag för västlänningar ser man ju alltid hemma. Vi gick till en nyöppnad klubb. Den var bra, men jag är sååå glad att vi har infört rökförbud i Sverige! Blir riktigt jobbigt att andas med all rök och kläderna stinker skit när man kommer hem.

Söndagen bliv väldigt seg då vi kom i säng vid fyra på morgonen och var tvugna att checka ut från hostelet vid 11. Satt i deras soffa i några timmar bara för att orka ta oss till Yokohama=)

Väl tillbaka hit till Yokohama hade hade Hostelägaren (som jag tror heter Samo) gjort ordning samma rum som vi haft förut. Satt in våra stora packningar, lagt in vår mat i kylen, tänt lamborna och satt på värmen! Han är så snäll!!! Tar verkligen hand om oss! Ska bli kul att umgås med honom och hans fru på lördag. Ska äta shabu shabu som är rått kött som man dobbar i het buljong så det tillagas.Den svenska mamman Katarina som vi var hos igår rekomenderade att testa det. Ska tydligen vara jättegott!

image66

electric city

party i roppongi

party i roppongi
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: